Publicitate

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR.
Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și apoi în cadrul industriei, Mihai Bobocea este de mai bine de un deceniu consilier al Board-ului și (mai recent) purtător de cuvânt al Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR). A urmărit și sprijinit industria de pensii private din România încă de la momentul lansării, numărându-se printre puținii profesioniști cu prezență continuă pe această piață.
Pe lângă expertiza locală, a dobândit know-how semnificativ privind sistemele de pensii europene prin colaborarea strânsă cu PensionsEurope, federația-umbrelă de profil la nivel european. Licențiat în economie internațională (ASE București) și științe politice (SNSPA București), Mihai Bobocea a urmat și un program de master în domeniul bănci-asigurări.

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR) reuneste toti administratorii de fonduri de pensii si bancile depozitare intr-o organizatie profesionala de protejare a intereselor membrilor sai, dar si de informare, educatie si cooperare in domeniul pensiilor private. APAPR este o organizatie neguvernamentala, apolitica, independenta, ce reprezinta toate fondurile de pensii private care functioneaza in Romania, atat cele obligatorii (Pilonul II), cat si facultative (Pilonul III).

Am discutat LIVE cu Mihai Bobocea despre Pensiile Private:
– Cum functioneaza si care sunt avantajele pensiilor private: Pilon II si Pilon III?
– Cat de sigure sunt pensile private? Ce garantii am ca voi primi o pensie pentru banii pe care ii contribui azi?
– Ce modificari legislative recente au schimbat configuratia pensiilor private in Romania?
– La ce sa fiu atent cand aleg un fond de pensii si ce pot compara: randamente, comisioane?
– Cum se impoziteaza si cum se fac platile pensiilor private?

Publicitate