More

  Educatie Financiara cu Nicoleta Deliu – Scoala de Bani, BCR

  Trebuie ca fiecare dintre noi sa inteleaga ce se intampla in jurul nostru, care decizii sunt bune pentru noi si care nu sunt.

  Toate acestea le poti sti atunci cand poti intelege un context, putin mai amplu.

  Andreea Nicoleta Deliu este Head of Corporate Communications and Community Affairs la Banca Comerciala Romana, Presedinte al Aspen Fellows Network a Institutului Aspen din Romania si urmeaza un program de MBA in Creative Leadership la Berlin.

  Lucreaza în domeniul comunicării de 12 ani, coordonand o serie de proiecte de anvergura, dintre care doua dintre cele mai relevante sunt Şcoala de Bani (cel mai amplu program de educaţie financiară pentru toate categoriile de vârsta) şi cea mai eficientă platformă de donaţii individuale pentru sectorul non-guvernamental din România, Bursa Binelui.

  In 30 octombrie 2018, BCR a organizat cea mai mare lectie de educatie financiara din Romania, marcand acest rezultat si in Cartea Recordurilor, fiind prima banca din Romania cu o astfel de reusita.

  „Este foarte important ca toti oamenii care ajung la un moment dat sa interactioneze cu o banca, sa aiba o perspectiva mai larga despre ce inseamna viata lor financiara. Daca ai un nivel de cunostinte rezonabil, atunci si interactiunea cu un intermediar financiar va fi rezonabila.”

  Pentru că susține tinerii și crede în potențialul lor uriaș, a inițiat în 2008 o comunitate de tineri profesionişti în marketing şi comunicare, the International Advertising Association – Young Professionals Romanian Chapter. Scopul asociatiei este să aducă împreună tinerii profesionişti din marketing şi comunicare şi să-i sprijine să se dezvolte professional.

  Nicoleta este implicată într-o serie de acţiuni sociale şi de voluntariat care o ajută să înţeleagă mai bine potenţialul social şi economic al României.

  „Cred cu tărie în puterea educației de calitate de a forma profesioniști bine pregătiți și integri care să contribuie la dezvoltarea unei societăți competitive, unde munca și pasiunea sunt valorizate și răsplătite.”

  Am discutat cu Nicoleta in cadrul emisiunii, despre:

  ✅ De ce face o banca educatie financiara?
  ✅ Cum a aparut programul national “Scoala de Bani”?
  ✅ Structura seminarului. Cu ce pleaca oamenii din seminar?
  ✅ Provocarile si oportunitatile lansarii unui astfel de program intr-o banca. Aventura Cartea Recordurilor
  ✅ Ce urmeaza?

  Realizator si moderator: Istrate Adriana


  Sponsori emisiune: Polti Romania, e-cloth Romania