Acasă Familie & Stil de Viață Educatie Financiara Educatie Financiara cu Nicoleta Deliu - Scoala de Bani, BCR

Educatie Financiara cu Nicoleta Deliu – Scoala de Bani, BCR

Trebuie ca fiecare dintre noi sa inteleaga ce se intampla in jurul nostru, care decizii sunt bune pentru noi si care nu sunt.

Toate acestea le poti sti atunci cand poti intelege un context, putin mai amplu.

Andreea Nicoleta Deliu este Head of Corporate Communications and Community Affairs la Banca Comerciala Romana, Presedinte al Aspen Fellows Network a Institutului Aspen din Romania si urmeaza un program de MBA in Creative Leadership la Berlin.

Lucreaza în domeniul comunicării de 12 ani, coordonand o serie de proiecte de anvergura, dintre care doua dintre cele mai relevante sunt Şcoala de Bani (cel mai amplu program de educaţie financiară pentru toate categoriile de vârsta) şi cea mai eficientă platformă de donaţii individuale pentru sectorul non-guvernamental din România, Bursa Binelui.

In 30 octombrie 2018, BCR a organizat cea mai mare lectie de educatie financiara din Romania, marcand acest rezultat si in Cartea Recordurilor, fiind prima banca din Romania cu o astfel de reusita.

“Este foarte important ca toti oamenii care ajung la un moment dat sa interactioneze cu o banca, sa aiba o perspectiva mai larga despre ce inseamna viata lor financiara. Daca ai un nivel de cunostinte rezonabil, atunci si interactiunea cu un intermediar financiar va fi rezonabila.”

Pentru că susține tinerii și crede în potențialul lor uriaș, a inițiat în 2008 o comunitate de tineri profesionişti în marketing şi comunicare, the International Advertising Association – Young Professionals Romanian Chapter. Scopul asociatiei este să aducă împreună tinerii profesionişti din marketing şi comunicare şi să-i sprijine să se dezvolte professional.

Nicoleta este implicată într-o serie de acţiuni sociale şi de voluntariat care o ajută să înţeleagă mai bine potenţialul social şi economic al României.

“Cred cu tărie în puterea educației de calitate de a forma profesioniști bine pregătiți și integri care să contribuie la dezvoltarea unei societăți competitive, unde munca și pasiunea sunt valorizate și răsplătite.”

Am discutat cu Nicoleta in cadrul emisiunii, despre:

✅ De ce face o banca educatie financiara?
✅ Cum a aparut programul national “Scoala de Bani”?
✅ Structura seminarului. Cu ce pleaca oamenii din seminar?
✅ Provocarile si oportunitatile lansarii unui astfel de program intr-o banca. Aventura Cartea Recordurilor
✅ Ce urmeaza?

Realizator si moderator: Istrate Adriana


Sponsori emisiune: Polti Romania, e-cloth Romania

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT