More

  Educatie Financiara cu Roxana Cristea | Lending Tribe Lead ING

  Va invitam la o noua ediție a emisiunii Educatie Financiara.
  Este formatul BiziLive TV prin care ne dorim cresterea nivelului de prosperitate in Romania, mai intai pentru persoanele fizice si, in mod indirect, pentru mediul economic. Ultimele topuri mondiale, plaseaza Romania pe ultimul loc in Europa si pe locul 124 din 146 mondial, in ceea ce priveste notiunile de educatie financiara.

  Invitata speciala: Roxana Cristea – Lending Tribe Lead (Director de dezvoltare produse de creditare),

  Din cuprinsul emisiunii

  Cum facem o analiza corecta pentru un credit ipotecar?
  Credite pentru locuinta – Care sunt riscurile pentru consumator si pentru banca?
  Care este importanta scoringului personal in obtinerea creditului dorit?
  Ce modificari in comportamentul consumatorilor a adus #coronacriza?

  Despre Roxana Cristea

  Roxana Cristea ocupă rolul de Lending Tribe Lead (Director de dezvoltare produse de creditare), coordonând echipe multidisciplinare de manageri de produs, IT, Marketing și Data Analysis în cadrul ING Bank România. Anterior, Roxana și-a început cariera profesională în industria de telecomunicații, unde a ajutat clienții să se familiarizeze cu produsele și serviciile de telefonie mobilă. În ultimii 14 ani, aceasta a lucrat în industria bancară, alăturându-se echipei ING în 2016, ca responsabil de produse și servicii de creditare pentru persoane fizice.
  Totodată, aceasta este Vicepreședinte al Comisiei de Creditare din cadrul Asociației Române Bancare, unde contribuie la simplificarea accesului la produsele și serviciile de creditare, precum și digitalizarea operațiunilor bancare în România.
  Roxana a studiat științe economie la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor în cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și deține un masterat în Management financiar și piețe de capital în cadrul Academiei de Studii Economice din București.