More

  Educatie Financiara cu Serge Offers | CFO ING Bank Romania

  Invitat special: Serge Offers | CFO ING Romania

  ✅ Care este modelul de investitii in comunitate, abordări sustenabile financiar
  ✅ Ce inseamna creditarea sustenabila sau responsabila in ING Group si Romania
  ✅ Cat de educati financiar sunt clientii cand folosesc aproape in exclusivitate bankingul pe mobil
  ✅ Ce înseamnă sănătate financiară și cum ajută concret practicile ING BANK antreprenorii sau persoanele cu datorii?

  Serge Offers este în prezent CFO al ING Bank România, având 15 ani de experiență în industria bancară. Pe lângă activitățile desfășurate în domeniul financiar, în aria sa de responsabilități intră și departamentele locale de Trezorerie și Achiziții.
  Anterior, a ocupat mai multe roluri de management la sediul central al ING Group, printre care și conducerea echipelor de External & Regulatory Reporting, având o expertiză solidă în domeniul finanțelor și al reglementărilor. Pe lângă menținerea relației cu autoritățile de reglementare, Serge a făcut parte, ca reprezentant ING, din diverse asociații bancare la nivel național, european și global.
  În prezent, Serge este vicepreședinte al Camerei de Comerț Româno-Olandeze, în cadrul căreia, prin experiența personală și cunoștințele internaționale, susține și promovează interesele comunității de afaceri. De asemenea, acesta sprijină în mod activ inițiativa de înființare a unei Camere de Comerț pentru diversitate pe plan local.
  După relocarea în România în cursul anului trecut, împreună cu soția sa Kim și cele trei pisici Maine Coon, Serge explorează cu plăcere tradițiile și cultura locală. În timpul liber, preferă să citească, să călătorească și practică mai multe sporturi.