Acasă Emisiuni Live Educatie Financiara Educatie Financiara - Invitat Roxana Bucur, LIVE, 14/06/2018, ora 19:30

Educatie Financiara – Invitat Roxana Bucur, LIVE, 14/06/2018, ora 19:30

Educatie Financiara este formatul BiziLive TV prin care ne dorim cresterea nivelului de prosperitate in Romania, atat pentru persoanele fizice cat si pentru mediul economic. Ultimele topuri mondiale, plaseaza Romania pe ultimul loc in Europa si pe locul 124 din 144 mondial, in ceea ce priveste notiunile de educatie financiara.

Plecand de la aceste date, misiunea noastra este de a contribui cu solutii si idei practice prin care sa sprijinim pe cei de acasa, intr-un format in care sa asezam in acelasi ring, atat specialistii din domeniul educatiei financiare cat si pe cei care doresc un stil de viata echilibrat si un mediu economic competitiv. Pentru a intalni aceste obiective, vom aduce invitati cu experienta, care au testat si implementat cele mai bune metode a-ti atinge obiectivele financiare dar si de viata in general.

Roxana Bucur este profesor, absolventa de Psihologie si Stiintele Educatiei, pentru care pasiunea in educatie financiara a inceput de mic copil, odata cu primele obiceiuri financiare invatate in familie. Ulterior, pasiunea dar si vocatia ei s-au regasit in rolul de Consultant si Planificator Financiar, in cadrul OVB. Concomitent, a inceput sa dezvolte blogul psihologiabanilor.ro si comunitatea facebook cu acelasi nume, mergand chiar pana la crearea si tiparirea unei carti de educatie financiara pentru copii “Maruntila si Bancnotila”.

Discutăm LIVE cu Roxana Bucur despre:
✅Cum a ajuns sa fie planificator si consultant financiar
✅Cat de provocatoare e piata din Romania pentru un consultant
✅Nivelul de educatie financiara in Romania
✅Optiuni de produse pentru planificare pe termen lung
✅Pensii Pilon 1, 2 si 3, plus pensiile private
✅Ce este Asigurarea Unit Linked
✅Maruntila si Bancnotila: carte de colorat pentru copii

Pagina Eveniment LIVE–» BiziLive TV

Te asteptam cu intrebari, comentarii si provocari pentru invitatul nostru. De asemenea, apasa butonul “Share”, pentru a trimite informatia mai departe, sprijinind, astfel, cresterea nivelului de prosperitate in Romania.

Realizator si moderator: Adriana Istrate
Sponsori emisiune: e-cloth Romania Polti Romania

f64.ro

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii