More

  Ele au reușit – Antreprenoriat autentic românesc cu Daniela Mariscu

  #Emisiunea “Ele au reușit”, este cel mai nou proiect TV realizat pentru televiziunea BiziLiveTV.
  BiziLiveTV, si-a propus sa gazduiasca o noua emisiune cu profil de business feminin, având ca scop promovarea antreprenoriatului feminin și a modelelor de business de
  succes.

  https://youtu.be/P9LYbSsiOQc

  ***Cum au reușit femeile să performeze în afaceri, ce provocări comune au femeile antreprenor și ce soluții au identificat, dar mai ales, ce sfaturi aplicabile oferă femeile antreprenor care au reușit!
  ***Ce ne propunem prin ele au reușit?
  Proiectul “Ele au reușit”, își propune să incite curiozitatea telespectatorilor, astfel încât aceștia să dorească să înceapă o carieră în antreprenoriat. Iar prin conținutul bogat informativ și educativ să atragă un segment mare de antreprenori care doresc să schimbe imaginea antreprenoriatului în România.
  ***O emisiune conform normelor internaționale de turism, calitate în expunere și prezentare HD (Hight Definition).


  Scopul este promovarea antreprenoriatului feminin și a modelelor de business de succes.


  Care sunt temele abordate în cadrul emisiunii?
   Contextul actual al antreprenoriatului feminin în România
   Probleme pe care le pot întâmpina femeile ca și antreprenori și soluții
  găsite până în prezent
   Modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului
   Femeia Antreprenor din perspectiva unui bărbat antreprenor
   Instrumente utile și soluții de finanțare pentru femeile
  antreprenor


  #Moderator Bianca Tudor consultant de branding şi antreprenor, iar de 3 ani încurajează femeile să intre în afaceri. Munca ei a dat roade, iar în prezent reţeaua internaţională ELITE Business Women, pe care a fondat-o, numără peste 6.000 de femei care au reuşit să performeze în mediul de afaceri. Initiatorul proiectului de internationalizare a afacerilor They Have Succeeded, desfasurat in #UK#Portugalia#Belgia#Italia.
  #Invitat Daniela Mariscu, CEO Aquatica Experience , antreprenoare si leader. Daniela Mariscu este fondatoarea brandului Aquatica Experience, brand ce dezvoltă proiecte de tip aqua parc din stadiu de concept până în stadiu de operare. Daniela este femeie de afaceri cu suflet, partener de viață și de business și mai întâi de toate Mamă! Contribuția este valoarea ei supremă și asumată. Prin activitatea ei dezvoltă o piață aproape inexistentă în România: parcurile de agrement acvatic și de distracții!


  „Setăm standardele și orientăm investitorii atrași de oportunitatea acestei piețe către proiecte valoroase cu impact la nivel internațional, proiecte ce vor pune ROMÂNIA pe harta industriei de agrement minim la nivel european!”