Esti in cautare de raspunsuri si noi oportunitati, atunci inspiratia vine de la Smart Business Summit | Bucuresti, 17-18 septembrie 2019

Smart Business Summit Acum poti beneficia de oferta de lansare, unde preturile incep de la €97, ceea ce este nimic fata de rezultatele pe care le vei avea in afacerea ta dupa aceste 2 zile petrecute impreuna.

190

Iti doresti mai mult de la afacerea ta? Actiunile pe care le faci nu aduc rezultatele dorite?
Vrei acces la trendurile in business pentru accelerarea profiturilor?
Te invitam la Smart Business Summit | Bucuresti, 17-18 septembrie 2019

 Ozana Giusca a raspuns intrebarilor adresate de Echipa BiziLIVE TV
De unde a venit ideea Smart Business Summit?

Antreprenor fiind, m-am confruntat cu multe provocari, ajungand de la viata de vis in care banii veneau constant iar petrecerile si excursiile erau principala mea preocupare, la situatia in care timp de 2 ani am fost fortata sa cer tatalui meu sa-mi dea de mancare.
Dupa falimentul din 2008, am inceput sa invat de la oameni de success acele strategii de baza care duc la success in economia de azi. Am avut privilegiul sa am ca mentori experti valorosi atat din Romania cat si din afara tarii. Imi dau seama ca in ziua de azi este din ce in ce mai greu sa reusesti singur, mai ales in lipsa acelor ‘chei’ esentiale. Iar Romania, desi in plina dezvoltare, inca mai are multe de invatat legat de modul corect de a face afaceri.
Strategiile si tacticile castigatoare vin in continuare din Statele Unite ale Americii si din Londra. Si da, este necesar ca ele sa fie adaptate la realitatea Romaniei.
Astfel, am conceput acest Summit pentru a da antreprenorilor din Romania access la ce este mai bun si local si international. Pentru ca ei sa isi duca afacerile la urmatorul nivel.

Poti beneficia de preturile de lansare  aici  la evenimentul care se anunta a fi cel mai promitatori in business in anul 2019.

De ce au nevoie antreprenorii de acest Summit?

Cei 15 invitati vor impartasi ideile, principiile si strategiile care i-au ajutat pe ei sa-si duca afacerile la urmatorul nivel.
Fie ca ai o cifra de afaceri de 1 milion, 10 milioane, 100 de milioane, fie ca ai un start-up sau vrei sa pornesti ceva, Smart Business Summit e conceput ca tu sa pleci cu ce ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele.

Ce se intampla la Summit?

Un aspect important al acestui eveniment este interactiunea.
Acest Summit nu este un eveniment obisnuit de unde sa participantii pleaca doar cu notite, unde oamenii impart carti de vizita… Eu chiar ma asigur ca participantii pleaca cu lucruri practice, deja realizate pentru afacerile lor.
De aceea, vom produce impreuna video de prezentare a produsului sau serviciului oferit de fiecare participant, networking-ul este gandit pentru ca oamenii sa ceara cartea de vizita (si astfel inseamna ca participantii vor lucra la ce spun pentru a starni interesul in afacerea lor, lucru care se va materializa cu cel putin 30 de potentiali clienti ‘pescuiti’ de la acest eveniment.
Vor fi pe langa sesiuni speciale de Q&A cu speakerii, si un business makeover – anume speakerii vor lucra la strategia unei afaceri selectate din public.
Pentru expertiza locala au fost selectati antreprenori romani care au success si care vin sa impartaseasca acele idei, strategii, principii cheie care le-au adus lor succesul, in cadrul unul pannel pe mindsetul castigator si a celui pe retete romanesti de success in afaceri.
Vor fi abordate subiecte precum social media, online marketing, leadership, eficienta, digitalizare sau extinderea afacerilor in afara granitelor tarii.

Ce este deosebit la acest eveniment?

Pentru ca este despre a pune in practica ce stii mai mult decat despre a pleca cu pagini intregi de notite.
Pentru ca este vorba de ajustarea mindset-ul si modului de operare pentru ca fiecare participant sa-si atinga obiectivele.
Pentru ca poti sa-ti prezinti afacerea in fata celor 1000 de participanti.
Pentru ca poti obtine finantare si promovare in valoare de peste $50.000.
Pentru ca o sa ne simtim bine si ne vom transforma afacerile si deci si vietile!

Ce e bine de stiut?

La eveniment va fi si o sesiune dedicata startup-urilor ce au nevoie de finantare care consta intr-o competitie de pitch-uri. Bill Walsh, expertul numarul 1 in afaceri mici si mijlocii din SUA va acorda castigatorului o finantare de $10,000, o bursa de $20,000 pentru particparea in programul “Win Global Mastermind”, si promovarea afacerii acestuia la peste 500.000 de antreprenori din America si Europa.
Printre altele vor fi si alte sesiuni precum Live Case Study, Live Pannel Discussion, tombola unde se poate castiga un bilet la evenimentul UPW a lui Tony Robbins 2020 sau alte evenimente precum cel din Las Vegas a lui Bill Walsh in valoare de $5,000 cu cazare inclusa.
Cei care au fost la evenimentele organizate de mine stiu ca sunt diferite. Acum promit ca Smart Business Summit le va intrece pe toate. Este cea mai buna investitie de timp si bani pentru antreprenorii determinati, care vor mai mult de la afacere si de la viata.

Care este investitia in acest Summit?

Pretul biletelor variaza de la €497 la €2.997. Acum poti beneficia de oferta de lansare, unde preturile incep de la €97, ceea ce este nimic fata de rezultatele pe care le vei avea in afacerea ta dupa aceste 2 zile petrecute impreuna. Am pus un pret atat de mic, tocmai ca sa fie accesibil si antreprenorilor la inceput de drum.
Costul traducerii este modic – doar 100 lei pentru ambele zile.

Poti beneficia de preturile de lansare  aici  la evenimentul care se anunta a fi cel mai promitatori in business in anul 2019.

Este evenimentul pe care cu siguranta nu il poti rata pentru ca se va vorbi cel mai mult despre el, si va deveni evenimentul de referinta in afaceri in Romania.