Acasă Stiri Eveniment Caritabil Pentru Sustinerea Echipei Atlantic 4 si Hospice Casa Sperantei

Eveniment Caritabil Pentru Sustinerea Echipei Atlantic 4 si Hospice Casa Sperantei

In acest weekend, mai precis Duminica 26 noiembrie, o comunitate antreprenoriala denumita “focusTeam”, a organizat un eveniment caritabil.

Cauza sustinuta de acest eveniment, este construirea centrului socio-medical Hospice Casa Sperantei la Adunatii-Copaceni. Acest centru va fi inaugurat in luna decembrie.

Comunitatea focusTeam impreuna cu Child & Family Foundation si cu ajutorul Echipei Atlantic 4 Romania, care va traversa Atlanticul in barca, formata din: Vasile, Osean, Andrei Rosu, Ionut Olteanu si Marius Alexe, strang fonduri pentru construirea si dotarea acestui centru medical. Aici copiii cu boli in faza terminala vor trai ultimele clipe in demnitate si dragoste.

A fost mare veselie, s-au schimbat vechituri cu folos si produse noi pe care toti le avem acasa dar nu le mai utilizam, prajituri de casa si multe alte produse pe care oamenii le-au schimbat cu donatii care in final au ajutat cauza.

“Sa nu subestimezi niciodata PUTEREA VOLUNTARIATULUI”!

Mai ales cand intr-un proiect sunt implicate atatea VALORI:
+respect intracomunitar
+ajutor intentionat de la o comunitate internationala (focusTeam si Cashback World prin Child &Family Foundation) la o alta (sustinatorii Atlantic 4) care intinde mana catre o alta (Hospice Casa Sperantei)
+patriotism
+compasiune
+recunostinta fata de cei care au pornit demult proiecte ca acestea (Natalia Zuz)!

Multumim tuturor VOLUNTARILOR, de peste tot din tara si din Bucuresti, prezenti sau donatori!

“RESPECT NOUA, TUTUROR! IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI”! declara Anca Juganaru  – organizator si cofondator al comunitatii focusTeam.

 

focusTeam a reusit sa adune peste 300 de Romani generosi care au donat cu placere peste 30.000 de Ron.

Ajuta aceasta cauza aici  HOSPICE Casa Sperantei 

#share

 

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT