Eveniment Caritabil Pentru Sustinerea Echipei Atlantic 4 si Hospice Casa Sperantei

155

In acest weekend, mai precis Duminica 26 noiembrie, o comunitate antreprenoriala denumita “focusTeam”, a organizat un eveniment caritabil.

Cauza sustinuta de acest eveniment, este construirea centrului socio-medical Hospice Casa Sperantei la Adunatii-Copaceni. Acest centru va fi inaugurat in luna decembrie.

Comunitatea focusTeam impreuna cu Child & Family Foundation si cu ajutorul Echipei Atlantic 4 Romania, care va traversa Atlanticul in barca, formata din: Vasile, Osean, Andrei Rosu, Ionut Olteanu si Marius Alexe, strang fonduri pentru construirea si dotarea acestui centru medical. Aici copiii cu boli in faza terminala vor trai ultimele clipe in demnitate si dragoste.

A fost mare veselie, s-au schimbat vechituri cu folos si produse noi pe care toti le avem acasa dar nu le mai utilizam, prajituri de casa si multe alte produse pe care oamenii le-au schimbat cu donatii care in final au ajutat cauza.

“Sa nu subestimezi niciodata PUTEREA VOLUNTARIATULUI”!

Mai ales cand intr-un proiect sunt implicate atatea VALORI:
+respect intracomunitar
+ajutor intentionat de la o comunitate internationala (focusTeam si Cashback World prin Child &Family Foundation) la o alta (sustinatorii Atlantic 4) care intinde mana catre o alta (Hospice Casa Sperantei)
+patriotism
+compasiune
+recunostinta fata de cei care au pornit demult proiecte ca acestea (Natalia Zuz)!

Multumim tuturor VOLUNTARILOR, de peste tot din tara si din Bucuresti, prezenti sau donatori!

“RESPECT NOUA, TUTUROR! IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI”! declara Anca Juganaru  – organizator si cofondator al comunitatii focusTeam.

 

focusTeam a reusit sa adune peste 300 de Romani generosi care au donat cu placere peste 30.000 de Ron.

Ajuta aceasta cauza aici  HOSPICE Casa Sperantei 

#share