Robert Kiyosaki si Echipa sa ajung in Romania pe 11 si 12 Mai 2019! Află acum!

Robert Kiyosaki si Echipa Wealth Masters anuntă că ajung in România, București pe 11-12 Mai 2019 | Willbrook.

Robert Kiyosaki si Echipa  Wealth Masters au anuntțat ca ajung in 2019 in România, București pe  11-12 Mai 2019 | la Willbrook
Robert Kiyosaki si Echipa Wealth Masters au anuntțat ca ajung in 2019 in România, București pe 11-12 Mai 2019 | la Willbrook

 
 
 
robert Robert Kiyosaki si echipa vin in Romania la Bucuresti pe 11 mai 2019

Ti-ai dat seama ce vrei?

Vrei sa traiești o viată independenta de salariul lunar? Vrei sa poți merge in vacanta fara sa te preocupe securitatea job-ului sau a afacerii și să le oferi celor dragi luxul pe care il merită?

Ți-ai imaginat linia de final? Acum trebuie doar sa știi cum ajungi acolo.

Robert Kiyosaki si echipa sa sunt aici sa te ajute.


Rezervă Bilet

Află care sunt cele patru Active care îi fac pe oameni bogați – Robert Kiyosaki

https://www.youtube.com/watch?v=D-qgMb15M1w

“Invingatorii nu au frica de eșec. Doar pierzatorilor le este frica. 

Esecul face parte din procesul succesului. Oamenii care evită eșecul, evită succesul.”

Robert Kiyosaki e o persoană legendară ce a revoluționat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kyiosaki e cel mai bine cunoscut ca autorul al cartii #1 al finanțelor personale ‘Tata Bogat, Tata Sarac’.

Cele mai populare trei carți ale sale ‘Tata Bogat, tata Sarac’, ‘Cadranul banilor’, si ‘Ghidul de Investiții’, au fost clasate simultan pe primul loc in top 10 cele mai vandute titluri in Wall Street Journal, Usa Today si New York Times.

Insă acest anterprenor excentric a pornit de pe meleaguri umile. In ciuda falimentului cu afacerile sale din primii ani, Kyiosaki e acum un multi-milionar – invațând pe alții cum să evite decizii financiare eronate, cum să devină bogați, si cel mai important, cum să ramană bogați.


Rezervă Bilet

Robert Kiyosaki Live In Romania