More

  Expertii | Alin Comșa Trainer și Fondator All in Trust Attitude

  ✅Pe 11 decembrie am organizat o noua ediție #live a emisiunii Expertii
  👉 Invitat Special: Alin Comsa | Trainer și fondator All in Trust Attitude
  ————————————————
  👉 Din cuprinsul emisiunii:

  ✅ Leadership in antreprenoriat
  ✅ Cum te ajuta experientele de tip public speaking sa fii un profesionist mai bun, indiferent de domeniu
  ✅ Legatura dintre management, vanzari, arta si cultura
  ——————————————–
  👉 Despre Alin Comșa

  Alin Comșa este cofondator al companiilor de training Selftrust Academy și All in Trust Attitude. Specialist în relații publice și comunicare, pasionat de tot ce poate cuprinde domeniul educație și învățare, Alin folosește în training experiența de business acumulată în 20 de ani de activitate în domeniul vânzărilor. În cursurile sale introduce informații din cele mai diverse domenii – management, vânzări, literatură, cultură-artă, NLP, comunicare, inteligență emoțională, istorie sau filozofie. Expunerile sale sunt creative și inedite, construite în așa fel încât informațiile livrate să fie practice și ușor de aplicat atât în viața personală cât și în cea profesională. Alin Comșa este convins că, pentru fiecare om esența învățării este găsirea unui sens în propria viață.
  ————————————————
  👉 Despre Realizatoarea Emisiunii

  Gina Matei Coach este Coach pentru Profesii Liberale.
  Cu peste 15 ani experienta in vanzari si in industria financiar bancara a sustinut constant dezvoltarea profesiilor liberale si a contribuit la cresterea a peste 5.000 de cabinete si societati in acest domeniu.
  Fiind pasionata de invatarea organizationala, am creat un mediu de invatare performant atat in viata profesionala cat si in cea personala. Imi place sa impartasesc cu oamenii tot ceea ce stiu despre motivatie, leadership, performanta individuala si performanta echipei. Poate de aceea consider ca sunt un profesionist care se dezvolta si prin echipele cu care lucreaza si imi folosesc competentele de coaching, training si intreaga mea experienta profesionala sa le fiu partener clientilor mei in dezvoltarea lor.
  Ca si coach profesionist lucrez cu antreprenori, leaderi, profesii liberale in sesiuni de unul-la-unul sau in sesiuni de grup.
  Ca trainer, lucrez cu manageri, echipe de vanzari si antreprenori prin programe de leadership sau vanzari personalizate pentru fiecare client in parte.
  ———————————————————-
  👉 Despre emisiunea Expertii

  Emisiunea Expertii isi propune sa ofere antreprenorilor din domeniul profesiilor liberale acces la povestile de succes ale altor profesionisti pentru a afla din „culisele” businessului lor acele amanunte care fac diferenta intre un business performant si restul.
  Ne dorim sa cream o comunitate de profesii liberale care sa se sustina reciproc si sa impartaseasca din succesul lor si din momentele mai dificile. Astfel nu vom mai reinventa roata la fiecare business nou creat.
  Invatand din experientele celorlalti putem avea curajul sa ne stabilim obiective mai inalte si putem duce business-ul la urmatorul nivel de performanta