Expertii cu Horațiu Hagiu | Fondator Grupul Ascelis

Pe 6 noiembrie am organizat o noua ediție #live a emisiunii Expertii cu temă principală:
Cum reusesc profesionistii din domeniul fiscal sa faca fata impredictibilitatii, incertitudinii, neclaritatii si abundentei de modificari din domeniu?

Despre emisiunea Expertii

Emisiunea Expertii isi propune sa ofere antreprenorilor din domeniul profesiilor liberale acces la povestile de succes ale altor profesionisti pentru a afla din „culisele” businessului lor acele amanunte care fac diferenta intre un business performant si restul.
Ne dorim sa cream o comunitate de profesii liberale care sa se sustina reciproc si sa impartaseasca din succesul lor si din momentele mai dificile. Astfel nu vom mai reinventa roata la fiecare business nou creat.
Invatand din experientele celorlalti putem avea curajul sa ne stabilim obiective mai inalte si putem duce business-ul la urmatorul nivel de performanta

Din cuprinsul emisiunii:

✅ Provocarile tinerilor antreprenori
✅ Dezvoltarea culturii antreprenoriale
✅ Care este rolul unui consultant financiar in dezvoltarea companiilor?
✅ Surse recomandate pentru finantarea dezvoltarii unui business
✅ Cum reusesc profesionistii din domeniul fiscal sa faca fata impredictibilitatii, incertitudinii, neclaritatii si abundentei de modificari din domeniu?
✅Sfaturi privind relatia contribuabililor (atat pers fizice cat si juridice) cu ANAF.

Despre Horatiu Hagiu

Horațiu Hagiu a creat si dezvoltat grupul Ascelis, grup care activează în domeniul consultantei financiare și fiscale, expertizei contabile, audit, training, pregătire profesionala si dezvoltare personala.
Horatiu este consultant fiscal și financiar cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, activand in acelasi timp ca si lector/speaker la numeroase conferinte si seminarii. Organizeaza, de asemenea, singura tabara de contabilitate, fiscalitate si dezvoltare personala din Romania, Tax Camp by Horatiu Hagiu, ajunsa astazi la editia cu numarul 19.

Despre Realizatoarea Emisiunii

Gina Matei Coach este Coach pentru Profesii Liberale.
Cu peste 15 ani experienta in vanzari si in industria financiar bancara a sustinut constant dezvoltarea profesiilor liberale si a contribuit la cresterea a peste 5.000 de cabinete si societati in acest domeniu.
Fiind pasionata de invatarea organizationala, am creat un mediu de invatare performant atat in viata profesionala cat si in cea personala. Imi place sa impartasesc cu oamenii tot ceea ce stiu despre motivatie, leadership, performanta individuala si performanta echipei. Poate de aceea consider ca sunt un profesionist care se dezvolta si prin echipele cu care lucreaza si imi folosesc competentele de coaching, training si intreaga mea experienta profesionala sa le fiu partener clientilor mei in dezvoltarea lor.
Ca si coach profesionist lucrez cu antreprenori, leaderi, profesii liberale in sesiuni de unul-la-unul sau in sesiuni de grup.
Ca trainer, lucrez cu manageri, echipe de vanzari si antreprenori prin programe de leadership sau vanzari personalizate pentru fiecare client in parte.

#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura
Aboneaza-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

Articole Corelate