Marti 3 decembrie ora 20:00, am organizat prima ediție #live a emisiunii Franciza.
Cel mai nou format BiziLIVE TV, isi propune sa ofere informatii si resurse online despre Franciza ca opțiune de a deține o afacere. Ne dorim sa oferim cadrul profesionist in care antreprenorii se pot conecta cu francizorii care cauta investitori si sa le oferim optiuni de promovare care sa le faciliteze transmiterea informatiilor catre publicul tinta.
Invitat special:
Radu Savopol | Fondator 5 to go
Din cuprinsul emisiunii:

✅ Franciza ca optiune de a detine o afacere
✅ Franciză versus alte forme de business
✅ Mituri si realitati legate de francize
✅ De la ce apar de obicei conflicte intre francizor si francizat si solutiile propuse pentru conciliere
————————————————
Despre Radu Savopol

Este un antreprenor roman cu experienta de peste 15 ani in domeniul HoReCa, ruesind sa transpuna cu succes concepte similare in diverse regiuni geografice ale tarii, ultimul proiect si cel mai important din cariera de antreprenor a domnului Savopol fiind lantul de cafenele 5togo, conceput din dorinta de a oferii o cafea buna la pretul corect, de a oferii o experienta zilnica consumatorului de cafea to go ce trece pragul unei cafenea 5togo; reusind sa uniformizeze atat serviciile cat si calitatea cafelei in toate cele 130 de locatii.
Totodata, domnul Savopol a creat si designul interior al locatiilor, fiind designer de interor si punand mare accent pe ambianta locatiilor pentru a fi primitoare atat pentru liceeni sa studenti cat si pentru corporatisti.

Despre Formatul Emisiunii

Alaturi de profesionistii din domeniu, vom dezbate aspecte precum: francizarea afacerii tale, afaceri in franciza, contracte, avantaje, dezavantaje, riscuri, mituri și realități legate de francize.

Tot ceea ce trebuie sa stiti despre francize!

Există mai multe cai pentru a deveni antreprenor, inclusiv inceperea unei noi afaceri, cumpararea unei afaceri existente și cumpărarea unei francize.
Multor proprietari de afacere le place ideea de a cumpara o afacere care este deja un brand dovedit. Daca simti chemarea antreprenoriala, dar nu doresti neaparat sa incepi de la zero, atunci cumpararea unei francize poate fi o optiune excelentă pentru tine.