More

  HO RE CA fara Perdea cu Diana Stinga – Bistro Dorobanti

  Pasiunea pentru gătit vine în primul rând din plăcerea de a încerca și de bucuria de a descoperi noi gusturi. In acest domeniu, o greșeala te poate costa pierderea clientului definitiv.

  Va invitam sa o cunoasteti pe Diana Stinga, Managing Partener Bistro Dorobanti. Diana are 36 ani, este mama a 3 băieți minunați si antreprenoare.

   

  „Nu îmi place să folosesc termenul de proprietar sau asociat, ci mai degrabă Project Manager pentru că în orice business în care am fost implicată mi-a plăcut să aduc o noutate în acel domeniu, să fie ceva personalizat, pentru a se potrivi cât mai mult cu nevoile pieței. Am crescut in acest mediu antreprenorial, in business-ul familiei care a început în 1992 și încă continuă și am activat în domenii ca papetarie, obiecte promoționale, construcții în departamentele de vânzări și dezvoltare.”

  Dianei îi place să experimenteze gusturi și arome noi, să încerce preparate cât mai diferite și să își dea seama de fiecare ingredient folosit.

   

  „Gătitul ca si afacere, însă, a prins contur in urmă cu aproape 6 ani , mai curând dintr-o nevoie dată pe care am observat-o si o resimteam si eu, și anume o masa gătită corect, din ingrediente atent alese. Accesibila din punct de vedere al timpului si al pretului. De când am devenit mama a 3 băieti minunati atentia către alimentația sănătoasa dar în acelasi timp gustoasă a crescut și acest lucru s-a reflectat si in produsele Bistro Dorobanti, așa că mă bucur în primul rând că am unde sa vin cu familia și prietenii să mâncam sănătos, echilibrat si gustos în fiecare zi.”

  Bistro Dorobanti oferă servicii de:

  • catering – coffee break, bufet suedez, recepții, meniul zilei (pornind de la 15 lei meniu complet, 40 preparate gătite zilnic diferit pentru tine, gata să fie servite imediat) , platouri (varietate foarte mare și posibilitatea personalizării acestora) , bufet suedez sau comenzi speciale
  • organizare evenimente – în locația proprie sau altă locație aleasă de Dumneavoastră, oferindu-vă catering, mâncare si servicii de inchiriere logistica, personal, muzica, decor si entertainment
  • cadouri corporate – de la cele artizanale, producție proprie, sau de la colaboratori, dulceață, cozonac, prăjituri traditionale, vin de mure sau produse de băcănie – putandu-le personaliza eticheta cu logo-ul Dvs. Unele produse se pot face și în varianta fără zahăr, având până și coșuri cadou cu produse clasice.
  • locație eveniment pentru conferințe, lansări de produs, team building-uri, business brunch – una din salile locației este dotată cu videoproiector, flipchart și sistem audio centralizat, spectacole de teatru sau seminarii
  • ateliere si workshop-uri de gatit sau creatie.

  Dintre subiectele discutate în cadrul emisiunii live:

  – Povestea Bistro Dorobanti
  – Care sunt provocarile in aceasta industrie?
  – Nevoia educatiei continue pentru a construi un business stabil
  – Provocarile antreprenorului: produse noi, linii noi de business, fidelizarea clientilor si a angajatilor

  Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania