More

  Horeca fara Perdea cu Radu Dumitrescu | Voila si Lovin’ Winebar

  Horeca fara Perdea cu Radu Dumitrescu | Voila si Lovin’ Winebar.

  De-a lungul anilor, industria HoReCa a fluctuat, fiind influențată direct proporțional de economia țării, de comportamentul consumatorului, de lipsa personalului și de educarea pieței, făcută sau nu de marii jucători din piață.
  Cerințele consumatorilor sunt din ce in ce mai dinamice si fac jucătorii să se adapteze și să țină pasul cu acestea.
  Au apărut operatori profesioniști si afacerile s-au maturizat. Au început să se remarce și câteva grupuri cu capital 100% românesc, care dezvoltă constant noi locații de succes.
  Este un semn pozitiv faptul că antreprenorii români au prins curaj să investească tot mai mult în HoReCa, influențați probabil de apetitul experiențelor culinare/turistice tot mai diversificate al consumatorilor.
  Impreuna cu Specialistii, Profesionistii, Antreprenorii si Realizatorii Parteneri Bizilive, ne dorim sa aducem cat mai mult know-how in industrie si sa sprijinim prin dialog si solutii toti jucatorii din domeniu.
  Emisiunea se adreseaza proprietarilor de restaurante sau hoteluri, cluburi si cafenele, furnizori de food si non-food, somelieri, barmani, barista si consumatorilor, care doresc sa afle ultimele tendinte din industrie, experiente, povesti de succes de la antreprenori, stiri, turism, locatii si nu in ultimul rand informatii de calitate autentice care aduc valoare industriei si jucatorilor.
  Va asteptam in fiecare saptamana la o cafea sau la un vin si sa povestim alaturi de specialistii din din industrie.
  Va incurajam sa o impartasiti cu partenerii de afaceri, colegi, asociati astfel ii vom inspira si pe sa construim impreuna o industrie Horeca stabila si durabila.

  Vlad Mihalachioiu este unul dintre antreprenorii cool ai Bucurestiului. A terminat Politehnica Bucuresti si a schimbat radical domeniul de activitate in 2013. Specialist in social media si Ho Re Ca, posesor al business-urilor Thedate si Bucharest Business Club este intr-un proces continuu de dezvoltare.
  Daca nu este in social media sigur este la o specializare!
  Il veti cunoaste la emisiunea HORECA Fara perdea incepand cu Martie 2019.

  Radu Dumitrescu este unul dintre cei mai eclectici antreprenori din zona de HoReCa bucuresteana.
  A inovat intotdeauna prin meniu, preparate delicioase si o aroganta care l-a adus intotdeauna pe val.
  Evenimentele sale gastronomice au fost intotdeauna sold out, iar oamenii care apreciaza Voilà Bistro sunt printre cei mai cool din oras.

  Am aflat din acest episod:

  – Povestea Voilà Bistro
  – Care sunt provocarile in aceasta industrie?
  – Nevoia educatiei continue pentru a construi un business stabil
  – Provocarile antreprenorului: produse noi, linii noi de business, fidelizarea clientilor si a angajatilor

  Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii