Acasă Dezvoltarea Afacerii Horeca fara Perdea cu Raluca Mitic | Co Fondator Hoppity Group

Horeca fara Perdea cu Raluca Mitic | Co Fondator Hoppity Group

Horeca fara Perdea cu Raluca Mitic | Co Fondator Hoppity Group.

De-a lungul anilor, industria HoReCa a fluctuat, fiind influențată direct proporțional de economia țării, de comportamentul consumatorului, de lipsa personalului și de educarea pieței, făcută sau nu de marii jucători din piață.

Cerințele consumatorilor sunt din ce in ce mai dinamice si fac jucătorii să se adapteze și să țină pasul cu acestea.
Au apărut operatori profesioniști si afacerile s-au maturizat. Au început să se remarce și câteva grupuri cu capital 100% românesc, care dezvoltă constant noi locații de succes.
Este un semn pozitiv faptul că antreprenorii români au prins curaj să investească tot mai mult în HoReCa, influențați probabil de apetitul experiențelor culinare/turistice tot mai diversificate al consumatorilor.

Impreuna cu Specialistii, Profesionistii, Antreprenorii si Realizatorii Parteneri Bizilive, ne dorim sa aducem cat mai mult know-how in industrie si sa sprijinim prin dialog si solutii toti jucatorii din domeniu.

Emisiunea se adreseaza proprietarilor de restaurante sau hoteluri, cluburi si cafenele, furnizori de food si non-food, somelieri, barmani, barista si consumatorilor, care doresc sa afle ultimele tendinte din industrie, experiente, povesti de succes de la antreprenori, stiri, turism, locatii si nu in ultimul rand informatii de calitate autentice care aduc valoare industriei si jucatorilor.

Va asteptam in fiecare saptamana la o cafea sau la un vin si sa povestim alaturi de specialistii din din industrie.
Va incurajam sa o impartasiti cu partenerii de afaceri, colegi, asociati astfel ii vom inspira si pe sa construim impreuna o industrie Horeca stabila si durabila.

Raluca Mitić este specialist in Experiența Clientului si Co Fondator Hoppity Group Consulting.
Absolventă de limbi străine la Universitatea București
(specializarea Italiană-Portugheză), cu un Master în Științe politice, pregătire ca Formator, Mediator, Ospătar și Crupier de cazinou.
Încă din facultate a intrat pe piața muncii din România ca profesor de limba italiană, iar la doi ani după finalizarea studiilor de Master, și-a dorit o provocare diferită decât cea predării limbilor străine și a traducerilor.

Am aflat in acest episod:

– Povestea Hoppity Group
– Ce înseamnă Ospitalitate
– Cum se pot îmbunătăți standardele în servicii
– Importanța creării unei experiențe pozitive pentru oaspeții afacerii tale
– Importanța pregătirii echipei care interacționează cu clienții
– Tendințe HORECA 2019

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii.

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise De profesie inginer structurist, Matei este președinte și co-fondator al Re:Rise – Asociația pentru Reducerea...
video

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest. Mădălina Cioc este Director de Admiteri și Comunicare la International School of Bucharest, școală internațională care urmează...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach. Florina Badea este Health & Food Coach, healthy lifestyle blogger, trainer . De formație educator și...
video

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational. Gáspár György este expert național și formator de opinie în sănătate relațională. Psiholog clinician și psihoterapeut...