More

  HR 360° cu Mihaela Feodorof | Executive Coach

  Va invitam la o noua editie #live a emisiunii HR 360° despre cultura organizationala in contextul prezent.
  Aceasta emisiune este realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.
  Alături de o echipă de specialiști, prin emsiunea HR 360° ne dorim să întelegem importanța resurselor umane din cadrul companiilor, să identificam provocarile care apar în domeniu și să aflam din practică și din exemple concrete, care au fost soluțiile sau care ar putea fi.

  Invitata speciala:Mihaela Feodorof | Executive Coach & Business Consultant

  Din cuprinsul emisiunii:

  Distantarea sociala, munca de acasa – impactul resimtit in cultura organizationala a companiilor;
  Cultura organizationala folosita pentru motivarea si retentia angajatului;
  Influenta culturii organizationale asupra productivitatii.

  Despre Mihaela Feodorof

  Toata viata si activitatea Mihaelei Feodorof se invarte in jurul oamenilor! Timp de 16 ani a fost Director HR la BRD – Groupe Societe Generale, unde a asigurat gestiunea talentelor si a implementat primul sistem de consultanta interna de
  resurse umane. A reprezentat imaginea de angajator in mediul studentesc si profesional din tara si strainatate si a creat programe destinate tinerilor cu potential inalt de dezvoltare, resurse care au asigurat planul de succesiune al bancii.
  Acum, numele Mihaelei este direct legat de Grupul Yourway, companie pe care a fondat-o cu peste 11 ani in urma. Si aici se ocupa tot de oameni prin cele trei directii de business pe care le-a dezvoltat: Yourway Counseling, unde copiii (incepand cu varsta de 2,5 ani), elevii si studentii beneficiaza de servicii de evaluare si consiliere. In egala masura, se lucreaza si cu adultii care intervin
  in educatia copiilor, educatori, invatatori, profesori, dascali si parintii, care e important sa le lase acestora libertatea de a deveni ce sunt ei mai de pret, pe masura potentialului lor. Yourway Advisors ofera consultanta educationala personaizata pentru studii in Romania si strainatate si Performanceway, specializata pe servicii de business consulting (assessment, dezvoltare organizationala, dezvoltarea leadershipului, dezvoltarea echipei) si coaching transformational.
  Toate actiunile si proiectele pe care le-a derulat pentru adolescenti si/sau studenti au fost motivate si de statutul de parinte al Mihaelei, ea insasi mama a 3 baieti.
  Programele pe care le-a urmat (IBR & Chartered Institute of London, Banking management and marketing, ASEBUSS – HR Management, ERUDIO Leadership, Performance Consultants International, la Londra) si certificarile pe care le-a
  obtinut de-a lungul anilor (HART, HOGAN Assessment Certificate, Performance Consultants International – Certificate for Professional Development, Executive Coaching for Performance and Purpose in Organizations) au ajutat-o pe Mihaela sa-si construiasca un business de succes si sa-si gaseasca implinirea in reusita celor de care a fost alaturi in procesul de dezvoltare profesionala dar si personala.
  Mihaelei ii mai place foarte mult si sa scrie, asa ca dupa primii 5 ani de activitate, si-a adunat eseurile si opiniile aparute in presa intr-un volum aparut la editura Tandem, cu titlul “O sa mori de foame”. Nu doar ca nu a murit de foame, dar a devenit o sursa de inspiratie si un sprijin pentru multi.

  Despre Grupul Yourway
  Grupul Yourway a fost fondat în 2009 și, treptat, s-a dezvoltat organic ajungând să cuprindă 3 linii de business: Yourway Counseling – servicii de evaluare și consiliere pentru studenți, elevi și copii (începând cu vârsta de 2,5 ani); Yourway Advisors – consultanță educațională personaizată pentru studii în România și străinătate, care oferă servicii talor-made pentru fiecare viitor student;
  Performanceway – specializată pe servicii de business consulting (assessment, dezvoltare organizațională, dezvoltarea leadershipului, dezvoltarea echipei) și coaching transformațional.