ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties.

Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties.
Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care activez sau am activat in trecut. Sunt absolventa a facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica de Gestiune din cadrul ASE, iar in 2007 cand am intrat in piata de real estate eram inca studenta. Atunci cand am descoperit oportunitatea de a-mi deschide o afacere in imobiliare lucram in vanzari ca si consultant in domeniul auto, iar piata imobiliara ca si potential mi s-a parut fascinanta, asa ca am “sarit in apa”. Am participat intamplator la o prezentare a francizei RE/MAX si inca sunt convinsa ca asta a fost trenul meu pentru ca propunerea de business am considerat-o inca din primul moment win-win pentru toate partile, broker-agent-client, asa ca 12 ani mai tarziu, sunt inca implicata trup si suflet in acest business.

Cu peste 45 de ani de experiență, stabilitate și succes, RE/MAX este unul dintre cele mai mari nume pe piata internationala de real estate. RE/MAX Properties și-a început activitatea în domeniul imobiliar în anul 2007, când am înființat propriul nostru birou francizat RE/MAX, în piață fiind recunoscută nevoia de servicii specializate și consultanță la cel mai înalt nivel în domeniul imobiliar.Viziunea noastra este sa fim “Casa celor mai buni agenti” iar valorile noastre sunt legate de etica, professionalism, perseverenta si pasiune pentru imobiliare.
Am ajuns în prezent să fim una dintre cele mai importante agenții imobiliare din București. Cu peste 12 ani de experiență pe piata Bucuresteana, reușim să oferim tuturor clienților noștri un cadru legal, siguranță și promptitudine în realizarea tranzacțiilor imobiliare.
În 2017 & 2018 agenția noastră a fost nr. 1 la nivel de RE/MAX România, după comisioanele realizate.

Am aflat din aceasta editie despre:

Povestea Re/max Properties
Piata de Imobiliare din Romania: analiza si tendinte
Agentul Imobiliar din era digitala