Publicitate

Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties.

Cu peste 45 de ani de experiență, stabilitate și succes, RE/MAX este unul dintre cele mai mari nume pe piata internationala de real estate. RE/MAX Properties și-a început activitatea în domeniul imobiliar în anul 2007, când au înființat propriul birou francizat RE/MAX, în piață fiind recunoscută nevoia de servicii specializate și consultanță la cel mai înalt nivel în domeniul imobiliar.

Viziunea noastra este sa fim “Casa celor mai buni agenti” iar valorile noastre sunt legate de etica, professionalism, perseverenta si pasiune pentru imobiliare.

Formarea profesionala a Madalinei nu are nici o legatura cu domeniul in care activeaza sau a activat in trecut. Este absolventa a facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica de Gestiune din cadrul ASE, iar in 2007 cand a intrat in piata de real estate era inca studenta. Atunci cand a descoperit oportunitatea de a-si deschide o afacere in imobiliare lucra in vanzari ca si consultant in domeniul auto, iar piata imobiliara ca si potential i s-a parut fascinanta, asa ca a “sarit in apa”.

Madalina a participat intamplator la o prezentare a francizei RE/MAX si inca este convinsa ca acesta a fost trenul ei, pentru ca propunerea de business a considerat-o inca din primul moment win-win pentru toate partile, broker-agent-client, asa ca 12 ani mai tarziu, este inca implicata trup si suflet in acest business.

Am ajuns în prezent să fim una dintre cele mai importante agenții imobiliare din București. Cu peste 12 ani de experiență pe piata Bucuresteana, reușim să oferim tuturor clienților noștri un cadru legal, siguranță și promptitudine în realizarea tranzacțiilor imobiliare.
În 2017 & 2018 agenția noastră a fost nr. 1 la nivel de RE/MAX România, după comisioanele realizate.

Am aflat din aceasta editie despre:

Povestea Re/max Properties
Piata de Imobiliare din Romania: analiza si tendinte
Agentul Imobiliar din era digitala

Publicitate