Importanța experienței profesionale în procesul de training

71

Catalin Stancu are o experiență de peste 15 ani în activitatea comercială, dezvoltată în poziții de senior și top management, în companii românești și multinaționale. Este trainer acreditat ANC și NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Este consultant autorizat PERSOLOG și trainer acreditat Points of You. A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale, iar în 2017 programul Executive MBA la Asebuss-Kenesaw University Atlanta.

În Sfera Business, Cătălin Stancu livrează programe de Vânzări, Negocieri în International Key Accounts, Negociere si Influentare, Managementul echipei de vânzări, Managementul performanței, Managementul Timpului.

In Sfera Business, avem un “claim” de minim 15 ani de experienta relevanta, demonstrabila in companii romanesti sau internationale.


Am discutat  LIVE cu Catalin Stancu, despre:

➡️povestea Sfera Business
➡️importanța procesului de training în companii
➡️piața de training din România
➡️traineri practicieni vs traineri teoreticieni
➡️sesiune Q&A

Antreprenoriatul este o chestiune absolut fabuloasa pentru ei care lucreaza in corporatii, un miraj, lucru care nu este neaparat asa.

✔️Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!