Invitat: Catalin Tenita

54

Catalin Tenita are 39 ani este antreprenor cu o experienta de peste 10 ani in social media, web development, online business, Fondator al Companiilor Zelist si TreeWorks

Companiile pe care le conduce Catalin au un portofoliu impresionat de clienti cum ar fi: ProTV, Adevarul, Realitatea TV sau Prima TV si peste 100 de proiecte incheiate cu succes in Romania, USA si Japonia.


Povestea lui Catalin incepe cu momentul cand si-a dat demisia, impreuna cu partenerii sai in martie 2002 a inchiriat un apartament micut de 2 camere pe Avrig si au inceput sa munceasca. Cate 12-14 ore pe zi, fara pauza de duminica in afara de Formula 1.

 

Pagină LIVE : biziliveTV  14 Iulie ora 9:00!

 

 

 

  • Ce înveţi dacă participi?
  • Cum a început business-ul?
  • Provocări şi soluţii?
  • Cum realizează obiectivele?
  • Motivaţie versus Obiceiuri?
  • Sesiune Q&A

Aşteptăm şi întrebările voastre, provocările voastre ca antreprenori dar şi ideile voastre de business şi cum putem aduce valoare mediului de afaceri din România.

 

Povestea noastra incepe cand am stat la bere, prin mai 2002, si am stabilit in trei sa ne numim TreeWorks.

Povestea incepe cu fiecare premiu si fiecare server picat, cu fiecare client castigat si fiecare proiect livrat, cu fiecare coleg venit si fiecare coleg plecat.

Povestea incepe cu ziua in care am inceput Gustos, sau Zelist, sau TPU, sau fbMonitor. Sau multe alte proiecte pe care le-am inchis.

Povestea incepe in fiecare zi cu soare si in fiecare zi cu ploaie.

Si pe cale de consecinta, povestea Treeworks a inceput si astazi, si va incepe si maine.