Iubitorii de sport, natura si muzica sunt asteptati la Prima editie a festivalului „Sambata X3” in perioada 26-28 Iulie

Festivalul Sportiv Sambata X3

0
67
Publicitate

Iubitorii de sport, natura si muzica sunt asteptati la Prima editie a festivalului „Sambata X3” in perioada 26-28 Iulie.

Trupele CARGO, RUA, ZEBBRA si AVENUE vor anima serile toride de vara

In perioada 26-28 iulie, Gradina Ielelor din Sambata de Sus, isi va deschide portile pentru a primi miile de iubitori ai sportului, naturii si muzicii de calitate la cel mai mare festival care  imbina armonios elemente de entertaiment si lifestyle: muzica live, gastronomie romaneasca, sport si activitati in aer liber, activitati culturale, de protectia si conservarea mediului, de responsabilitate sociala.

𝐓𝐮 𝐭𝐢-𝐚𝐢 𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐥𝐚 SX3?

A început numărătoarea inversă până la cel mai incitant festival al verii!🎉𝐓𝐮 𝐭𝐢-𝐚𝐢 𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞?👀Concerte în mijlocul naturii, sport, zone pentru copii și zone dedicate adulților, camping și parcare gratuite, food court și multe alte surprize te așteaptă în perioada 26-28 iulie, în Gradina-IELELOR, la Festivalul Sambata X3 ! 👉 Pentru mai multe detaliile vizitează https://sambatax3.ro/👉 Găsești bilete pe:1. https://www.eventim.ro/ro/bilete/festival-sambata-x3-judetul-brasov-gradina-ielelor-521596/event.html 2. https://www.iabilet.ro/bilete-sambata-x3-festival-41595/ 3. https://www.blt.ro/festivalul-sambata-x3.html4. https://evenimente.com/evenimente/festivalul-sambata-x3/ 5. https://www.myticket.ro/evenimente/2993/sambata-x3-26-28-iulie-2019-gradina-ielelor-jud-brasov.html

Publicată de Sambata X3 pe Marţi, 9 iulie 2019

Organizatorii festivalului isi propun sa aduca impreuna amatorii de festival si sportivii iubitori de alegare montana, cross, airsoft si montain bike, in cadrul unei atmosfere de socializare si entertainment, de care se poate bucura intreaga familie. Nu vor lipsi ingredientele de succes ale unui festival: muzica live, zona de food si multe ateliere de creatie dedicate, deopotriva, si celor mari si celor mici.

Aerul curat, cele 6 hectare ale Gradinii Ielelor, locul unde se va desfasura festivalul,infrastructura demna de marile festivaluri internationale: apa curenta, energie electrica,  statie de epurare, 3 lacuri artificiale, sistem de drenaj prin canale colectoare, toalete moderne la standarde europene in container sanitar, container dusuri, vor oferi participantilor o experienta unica alaturi de cei dragi.

Ne-am dori sa creionam un festival care sa aduca impreuna familiile, un festival unde pot veni sa se bucure de muzica, miscare, natura dar si de siguranta si de o atmosfera linistita. In peisajul festivalurilor cred ca era nevoie de un astfel de concept, pentru ca, in acest moment, sunt foarte multe festivaluri de nisa, fie ca vorbim de muzica house, electric music sau rock. Noi am vrut sa oferim o alternativa pentru intreaga familie„, a declarat Lucian Savoiu, unul dintre organizatorii Sambata X3.Proiectul se bucura de sprijinul Primariei Faragas pentru aportul pe care il aduce in promovarea zonei prin implicarea companiilor si locuitorilor din Tara Fagarasului.

Acest festival  nu se adreseaza doar celor din judetul Brasov sau din  Sibiu, ci se adreseaza tuturor celor care vor sa vina la festiva, atat la nivel international cat si national. Toate oportunitatile pe care le poate oferi Tara Fagarasului, toate pachetele turistice, vor fi puse in valoare si vor fi promovate foarte usor prin acest festival, care aduce un plus de valoare Tarii Fagarasului. Anul trecut am avut peste 150.000 de turisti doar in Cetatea Fagarasului “, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul orasului Fagaras.

Cu o investitie de sute de mii de euro in infrastructura si amenajare, Gradina Ielelor poate acomoda mii de oameni care vor regasi in mijlocul naturii comfortul dorit si de cei mai exigenti dintre participanti.

Gradina Ielelor va gazdui baruri, foișoare, scene permanente,  zone de relaxare, zone amenajate pentru copii, dușuri și toalete. Capacitatea de campare este de pana la 1.500 de corturi, in regim gratuit. Organizatorii au incheiat parteneriate cu companii care vor inchiria, in cadrul locatiei, celor care nu doresc sa isi aduca de acasa: corturi pentru campare, biciclete pentru mountain bike si echipamente complete de airsoft.

Iubitorii de alergare montana si cross, MTB si airsoft, amatori sau profesionisti, sunt asteptati sa se  inscrie la competitiile organizate in cadrul Festivalului  SX3

Timp de trei zile, Sambata de Sus va fi un centru important al sportului  și distracției pentru participantii de toate varstele. Specialisti in cele trei discipline sportive au gandit trasee cu diferite grade de dificultate, astfel incat sa raspunda cerintelor celor mai putin antrenati dar si sportivilor de performanta.

Cursele de alergare montana si cross sunt concepute pentru diferite distanțe și adaptate pentru diferite grupe de varste, astfel incat intreaga familie sa faca miscare si sa se bucure de aerul curat de munte. Celor mai mici participanti, dar si amatorilor de distractie, organizatorii le-au pregatit o cursa de 1 KM , respectiv Family Music Run, o cursa de 3 km pe ritmuri muzicale. In functie de gradul de pregatire, ceilalti participanti se pot inscrie la una dintre cele 2 curse de alergare, respectiv 10 km și 21 km (half marathon). Partener oficial al curselor de alergare montana și cros este Federația Romana de Atletism.

Cursele MTB se vor desfasura pe trasee de 20, respectiv 40 de km, cu grade diferite de dificultate, pentru a spori  intensitatea acestor competitiei.

Iubitorii de adrenalina oferita de practicarea Airsoft vor avea parte de o experienta inedita. Inscrierile sunt deschise pentru o competitie in stil militar, din care nu vor lipsi numeroase provocari, trageri la tinta fixa, cursa cu obstacole in echipa de 5 tragatori.

Competițiile sportive se vor desfasura pe suprafata a 3 localitati: Sambata de Sus, Lisa si Dragus intr-un areal de peste 1.000 ha.

Cei care doresc sa se inscrie la competitiile sportive sau vor mai multe informatii despre festival o pot face accesand: https://sambatax3.ro/

 

Publicitate