Acasă Business Liana și Alex Avădanei: Antreprenoriat și viață de familie

Liana și Alex Avădanei: Antreprenoriat și viață de familie

Soții Liana și Alex Avădanei sunt de meserie actriță, respectiv regizor. Imediat după facultate s-au hotărât să își deschidă o firma de organizări evenimente. Petreceri Fantastice a crescut, iar astăzi se află în topul firmelor de profil.

Iris, primul copil al celor doi soți, a făcut să apară ideea celui de al doilea business, La Iris, un club de familie din Cotroceni, în care copiii se joacă, iar părinții socializează cu alte familii.

http://https://youtu.be/Fdw0SLYmT2U

Designul locației le aparține în totalitate celor doi soți, iar majoritatea obiectelor de decor și a pieselor de mobilier sunt handmade, create chiar de ei, pentru că și-au dorit să creeze aici căldura și energia unui cămin, iar cei care trec pragul La Iris să se simtă ca și când ar veni la ei acasă. Cafeneaua e încărcată de amintirile mai multor generații.

La noi antreprenoriatul a venit ca o urmare fireasca a tot ceea ce facusem pana atunci, evenimente si colaborari cu teatrul.

 

 

 

 

Și clubul de familie s-a dezvoltat, prin deschiderea unui bar cu signature cocktails sau cafea bio. Liana și Alex cred cu tărie în produsele locale, autentice, tradiționale, pline de originalitate.

La Iris este primul Club de Familie în care părinții pot petrece timp de calitate cu cei mici, locul în care se pot relaxa, în timp ce copiii se distrează într-un spațiu de peste 200 mp și au la dispoziție un meniu cu băuturi special create pentru ei. Locul este un mix între un loc de joacă și un restaurant, oferind divertisment de super calitate.

Săptămânal, în La Iris sunt organizate evenimente, seri tematice, brunch-uri și campionate de distracție în familie, astfel că oaspeților li se oferă de fiecare dată noi experiențe pline de distracție.

Am discutat LIVE cu Liana și Alex Avădanei despre:
– povestea Petreceri Fantastice și La Iris
– începuturi și provocări
– misiune
– echipă
– planuri de viitor

Daca sistemul educational ar sta mai bine, atunci si oamenii care ar veni sa se angajeze ar intelege mai bine ce inseamna un job, responsabilitati, despre faptul ca si ei trebuie sa contribuie ca sa-si ia salariul la sfarsit.

LA IRIS
Este locul în care devenim din nou copii! O locație în care familiile pot veni să se relaxeze, să bea ceva bun, atât pentru părinți, cât și pentru copii. La Iris e locul unde se pot organiza petreceri pentru copii, un club de familie creat cu multă grijă, cu obiecte atent alese, cu jucării și mobilă în care s-a investit multă energie pozitivă. La Iris simți că ești din nou copil în vizită la bunici, locul magic în care pentru câteva ore poți deveni fratele sau sora copiilor tăi.
www.lairis.ro

PETRECERI FANTASTICE
Companie profesionistă de organizări petreceri copii, care oferă consultanță privind orice tip de eveniment destinat copiilor. Copiii sunt vedetele și primesc tot ce este mai bun. Petreceri fantastice are o echipă profesionistă de animatori, care știu secretul unei super petreceri.
www.petrecerifantastice.ro

Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT