Acasă Business Madalina Gidiuta despre Povestea Centrului Educational Butterfly

Madalina Gidiuta despre Povestea Centrului Educational Butterfly

Madalina Gidiuta este fondator Gradinita Butterfly si Butterfly Scoala Primara.
Deși nu avea nici o informație despre ce înseamnă o grădiniță, că orice mamă care visează la un loc mai bun pentru copilul ei, a demarat în 2006 proiectul Butterfly.

Înainte să înceapa activitatea la Butterfly, era deja însărcinată cu Tudor. Așa încât primul an de afacere a însemnat: stres, greață, nesomn și o luptă contracronometru să pun pe picioare ceva ce părea să nu mai meargă vreodată, înainte să nasca. Cu perseverență, dar și sprijin permanent din partea familiei, a reușit să puna la punct echipa care să gestioneze grădinița.
A revenit la Grădiniță după două săptămâni de la naștere, iar asta a costat-o un dezechilibru care a durat doi ani și care a fost una din lecțiile profunde ale vieții sale.
În următorii 5 ani, a deschis 5 sedii noi, Butterfly având una din cele mai rapide ascensiuni de brand din domeniu.
În 2012 Grădinița Butterfly a fost acreditată și Școala Primară Butterfly a fost autorizată.
Între timp a schimbat locuri, echipe, a evoluat, a avut succese și eșecuri.

“Astăzi sunt femeie. Astăzi sunt mamă. Astăzi sunt antreprenor. Astăzi sunt pasionată de educație. Astăzi sunt sigură cine sunt!
Drumul meu, însă, până astăzi, a fost plin de provocări care m-au ajutat să devin cine sunt și să mă conturez în continuare, căci sunt de părere că suntem toți într-o continuă transformare și devenire.
Nu am fost un elev de zece, căci toată copilăria mea am făcut sport de performanță și asta nu mi-a lăsat prea multe alternative. Însă uitându-mă înapoi, m-a ajutat să capăt niște abilități care m-au înpins permanent înainte.”

 

Trebuie sa primesti oportunitatea care ti se ofera.

 

Am discutam Live cu Madalina despre:
– Povestea Butterfly, inceputuri, provocari
– Echipa, misiune si planuri de viitor

Business-ul a plecat din dorinta de a le oferi copiiilor mei si celor din preajma mea o alegere buna, un loc cald. Mi-am pus niste obiective de la inceput; mi-am dorit ca parintii sa aduca copii la gradinita si sa plece fara nici o grija.

Va invitam sa urmariti emisiunea integrala si daca v-a placut puteti sa ajutati cu un Share, ca informatia sa ajunga la cat mai multi antreprenori!

 

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT