More

  Ești antreprenor, soloprenor, freelancer, consultant sau angajat și îți dorești să transformi această perioadă intr-o experiență unică de creștere accelerată?

  Aceasta este șansa ta! Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, înscrie-te și participă în direct la o sesiune de mentorat alături de Mentorii Emisiunii.

  Completează formularul și ai șansa să primești cele mai potrivite strategii pentru business-ul tău!

  Ai întrebări? Mentorii noștri au raspunsuri! Participă

  Aici puteți adauga detalii suplimentare despre afacerea Dvs. Descrieți produse, servicii, provocarile pe care le întâmpinați în această perioadă sau obiectivele de creștere.
  Adăugați o întrabare sau mai multe pentru Mentori

  Despre Mentorat LIVE 

  Echipa BiziLive TV iși continuă misiunea de a sprijini antreprenorii și mediul de afaceri. Această criza a lovit mai multe industrii dar cu precadere zona de evenimente de business și networking, turism și servicii. Acest aspect a limitat interacțiunea fizică intre antreprenori și evident a scăzut identificarea de noi oportunități de business. Pentru Antreprenori, Freelanceri, Profesioniști Echipa BiziLIVE TV a lansat o nouă serie de emisuni #live suport denumite #MentorUP.

  Emisiunea își propune să ofere antreprenorilor sesiuni Interactive de Business Coaching și Mentorat, prin prezentarea de Studii de Caz reale și exemple de succes.

  Este primul format #live din România, unde antreprenorii pot accesa resurse importante pentru definirea și implementarea corecta a strategiilor pe timp de criză, reducerea nivelului de risc în luarea deciziilor, explorarea opțiunilor și modalitați de concentrare a energiei pentru cresterea profitului și consolidarea echipei.

  Mentorii noștri sunt oameni de afaceri cu experiență, care sunt dispuși să ofere timp, suport si know how, pentru a susține comunitatea de afaceri locală. Acestia provin dintr-o gamă variată de industrii și înțeleg de ce este nevoie pentru ca o afacere să prospere.

  Mentorii emisiunii sunt: Monica Cadogan – CEO VIVRE DECO, Andy Szekely –  Coach & Trainer | Fondator Bootcamp University și Aliz Kosza|The Business Mentor, fost CEO al MOL şi al Orkla Foods.

  Mentoring-ul pentru afaceri se dovedește a fi una dintre cele mai eficiente forme de sprijin pentru antreprenori. Prin intermediul emisiunii, participanții pot fi ghidați în luarea deciziilor dificile, rezolvarea de provocări ale crizei actuale și pot fi motivați să-și dorească să atingă niveluri mai ridicate de performanță.

  Parteneri Educație de Business

  Emisiune realizată cu sprijinul: