Acasă Dezvoltare personala MIndset- Psihologia Succesului MIndset: Noua psihologie a succesului cu Pantelin Cornel

MIndset: Noua psihologie a succesului cu Pantelin Cornel

https://www.facebook.com/biziliveTV/videos/316882205707502/UzpfSTEwMDAwMDc3NjMzMDUwMTpWSzozMjI3NzY3MjgzMTU4NDI/?type=3&theater

MIndset: Noua psihologie a succesului cu Pantelin Cornel

Acest nou format își propune să ajute mediul antreprenorial să obțină un mindset de câștigător prin exemplificarea modelelor de planificare, atitudine mentală, strategie, obiective și acțiune.

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.758582727817684/758584911150799/?type=3&theater

Cornel Kaiac este vicecampion Balcanic la culturism si fitness categoria Men’s Physique (2018), Campion national la culturism si fitness categoria Men’s Physique (2017), Vicecampion la Tiger CLassic IFBB 2017 categoria Men’s Physique.

 

In prezent face parte din lotul national de culturism si fitness si se pregateste sa reprezinte Romania pe 23-25 noiembrie la Cupa Mondiala de la Cluj, pentru prima data in Romania.
Practica sportul asta de la 18 ani. Inainte de culturism a practicat kaiacul timp de 5 ani.
A reusit sa castige si acolo cateva medalii dar nu a ajuns sa faca performanta la un nivel atat de inalt ca si in culturism.

 

“Primul contact cu sala l-am avut la 14 ani (2008) cånd am început să practic kaiacul. Acolo făceam antrenamente tip circuit așa că nu mi-am dezvoltat foarte mult masa musculară, dar am cåștigat forță și rezistență. |n 2012 m-am apucat de antrenamente de hipertrofie.

De mic eram atras de partea asta cu sala deoarece unchiul meu a făcut și el sală și, stånd în aceeași casă, îl vedeam cånd se mai antrena acasă și am zis că așa vreau și eu să arăt cånd o să fiu mare. Apoi l-am descoperit pe Lazăr Angelov și mi-am propus să ajung și eu la forma lui. Asta m-a motivat și mai tare deoarece toți din jurul meu îmi spuneau că sunt nebun, că nu am cum să ajung așa. A fost un pariu cu mine pe care l-am cåștigat.”

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.758582727817684/758585531150737/?type=3&theater

 

 

In ziua in care nu te-ai antrenat pentru a deveni cel mai bun ai si pierdut aceasta ocazie.

Acesta este citatul care ma motiveaza si astfel incerc sa dau tot ce pot la fiecare antrenament. Consider ca sportul este esential in viata unui om care isi doreste sa fie sanatos si ca un corp bine lucrat te face sa fi mai increzator in propriile forte .

 

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.758582727817684/758585201150770/?type=3&theater

Cornel ne-a oferit in cadrul emisiunii mai multe detalii despre: Urmareste VIDEO

Modele de planificare sportiva

Detalii despre o nutrietie sanatoasa

Cum reusesti sa atingi obiectivele si sa mentii un nivel de motivatie foarte bune

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN. Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și...

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade!Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă,...
video

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat. Cu o experiență profesională solidă și complexă de peste 10 ani ca avocat de business, Diana Ghinculov este...
video

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT. Robert Similea este Reputation Strategist la E-laborat: Laborator de Reputatie, Branding si Competitivitate. Robert este sociolog si specialist in...