Acasă Business MindSet - Noua Psihologie a Succesului cu Ana-Maria Branza

MindSet – Noua Psihologie a Succesului cu Ana-Maria Branza

#MindSet – Noua Psihologie a Succesului, este prima emisiune LIVE din Romania care abordeaza intr-un mod inedit si concret Atitudinea Mentala si importanta ei in orice domeniu al vietii: sport, afaceri, familie.

In exclusivitate, echipa BiziLive TV realizeaza acest nou format, aducand LIVE in fata voastra Campioni Mondiali si Sportivi de Performanta si Anduranta.

De ce Campioni? Sportivii de performanta dezvolta acest #MindSet cel mai bine si il integreaza in viata lor. Ei se gandesc in fiecare zi cum sa castige competitia prin stabilirea obiectivelor, munca, perseverenta si iar munca (antrenament).

Toata viata mea s-a invartit in jurul obiectivelor. Obiectivele, din punctul meu de vedere au doua parti: sunt obiectivele pe care ti le traseaza cei din jurul tau, in cazul meu Antrenorii, Federatia, Clubul si obiectivele pe care mi le impun eu, obiectivele mele personale!

Acest nou format isi propune sa ajute mediul antreprenorial sa obtina acest MindSet de Castigator!

answear.ro

Avem deosebita onoare sa deschidem primul #sezon #MindSet – Noua Psihologie a Succesului cu scrimera Ana-Maria Branza Official – Campioană Olimpică, Dublă Campioană Mondială si Multiplă Campioană Europeană!

Dupa 20 de ani am ajuns la definitia camionului: Pentru mine Camiponul este omul care nu renunta niciodata!

Ana-Maria Branza ( n. 26 noiembrie 1984, București) este o scrimeră română specializată pe spadă. A fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, campioană olimpică pe echipe la ediție din 2016 de la Rio de Janeiro, de două ori campioană mondială pe echipe (2010, 2011) și de șapte ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 și 2015 pe echipe). A câștigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială și a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, și 2012–13, egalând recordul deținut de franțuzoaica Laura Flessel-Colovic.

Partea mai putin frumoasa din viata de sportiv este ca iti planifici viata in functie de calendarul competitional si de perioada de pregatire. Incerci sa traiesti printre picaturi!

Urmariti integral video,  cu Ana-Maria si, daca v-a placut, puteti ajuta cu un Share ca informatia sa ajunga la cat mai multe persoane!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT