MindSet – Noua Psihologie a Succesului cu Ana-Maria Branza

82

#MindSet – Noua Psihologie a Succesului, este prima emisiune LIVE din Romania care abordeaza intr-un mod inedit si concret Atitudinea Mentala si importanta ei in orice domeniu al vietii: sport, afaceri, familie.

In exclusivitate, echipa BiziLive TV realizeaza acest nou format, aducand LIVE in fata voastra Campioni Mondiali si Sportivi de Performanta si Anduranta.

De ce Campioni? Sportivii de performanta dezvolta acest #MindSet cel mai bine si il integreaza in viata lor. Ei se gandesc in fiecare zi cum sa castige competitia prin stabilirea obiectivelor, munca, perseverenta si iar munca (antrenament).

Toata viata mea s-a invartit in jurul obiectivelor. Obiectivele, din punctul meu de vedere au doua parti: sunt obiectivele pe care ti le traseaza cei din jurul tau, in cazul meu Antrenorii, Federatia, Clubul si obiectivele pe care mi le impun eu, obiectivele mele personale!

Acest nou format isi propune sa ajute mediul antreprenorial sa obtina acest MindSet de Castigator!

answear.ro

Avem deosebita onoare sa deschidem primul #sezon #MindSet – Noua Psihologie a Succesului cu scrimera Ana-Maria Branza Official – Campioană Olimpică, Dublă Campioană Mondială si Multiplă Campioană Europeană!

Dupa 20 de ani am ajuns la definitia camionului: Pentru mine Camiponul este omul care nu renunta niciodata!

Ana-Maria Branza ( n. 26 noiembrie 1984, București) este o scrimeră română specializată pe spadă. A fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, campioană olimpică pe echipe la ediție din 2016 de la Rio de Janeiro, de două ori campioană mondială pe echipe (2010, 2011) și de șapte ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 și 2015 pe echipe). A câștigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială și a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, și 2012–13, egalând recordul deținut de franțuzoaica Laura Flessel-Colovic.

Partea mai putin frumoasa din viata de sportiv este ca iti planifici viata in functie de calendarul competitional si de perioada de pregatire. Incerci sa traiesti printre picaturi!

Urmariti integral video,  cu Ana-Maria si, daca v-a placut, puteti ajuta cu un Share ca informatia sa ajunga la cat mai multe persoane!