Acasă Dezvoltare personala #MindSet - Noua Psihologie a Succesului cu Ana-Maria Branza

#MindSet – Noua Psihologie a Succesului cu Ana-Maria Branza

#MindSet – Noua Psihologie a Succesului, este prima emisiune LIVE din Romania care abordeaza intr-un mod inedit si concret Atitudinea Mentala si importanta ei in orice domeniu al vietii: sport, afaceri, familie.

In exclusivitate, echipa BiziLive TV realizeaza acest nou format, aducand LIVE in fata voastra Campioni Mondiali, Nationali, Europeni,  Sportivi de Performanta si Anduranta.

De ce Campioni? Sportivii de performanta, anduranta dezvolta acest #MindSet cel mai bine si il integreaza in viata lor. Ei se gandesc in fiecare zi cum sa castige competitia prin stabilirea obiectivelor, munca, perseverenta si iara munca (antrenament).

Acest nou format isi propune sa ajute mediul antreprenorial sa obtina acest MindSet de Castigator  prin exemplificarea modelelor de planificare, atitudine mentala, strategie, obiective si actiune . 

Avem deosebita onoare sa deschidem primul #sezon #MindSet – Noua Psihologie a Succesului cu scrimera Ana-Maria Branza – Campioană Olimpică, Dublă Campioană Mondială si Multiplă Campioană Europeană!

Ana Maria Brânză ( n. 26 noiembrie 1984, București) este o scrimeră română specializată pe spadă. A fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, campioană olimpică pe echipe la ediție din 2016 de la Rio de Janeiro, de două ori campioană mondială pe echipe (2010, 2011) și de șapte ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 și 2015 pe echipe). A câștigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială și a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, și 2012–13, egalând recordul deținut de franțuzoaica Laura Flessel-Colovic.

Pe 22 .12. 2017 ora 13 :00 va asteptam LIVE pe pagina noastra la primul episod din serie  —» @BiziLiveTV 

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN. Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și...

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade!Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă,...
video

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat. Cu o experiență profesională solidă și complexă de peste 10 ani ca avocat de business, Diana Ghinculov este...
video

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT. Robert Similea este Reputation Strategist la E-laborat: Laborator de Reputatie, Branding si Competitivitate. Robert este sociolog si specialist in...