Acasă Dezvoltare personala MIndset- Psihologia Succesului Mindset, noua psihologie a succesului, cu Andrei Gligor

Mindset, noua psihologie a succesului, cu Andrei Gligor

Mindset – noua psihologie a succesului este prima emisiune LIVE din România care abordează într-un mod inedit și concret atitudinea mentală și importanța ei în orice domeniu al vieții: sport, afaceri, familie, artă.

În exclusivitate, echipa BiziLive TV realizează acest nou format, aducând LIVE în fața celor care ne urmăresc campioni mondiali, naționali, europeni, sportivi de performanță și anduranță, actori, artiști, muzicieni, performeri în diverse domenii.

De ce performeri? Pentru că ei dezvoltă acest mindset cel mai bine și îl integrează în viața lor. Ei se gândesc în fiecare zi cum să câștige competiția prin stabilirea obiectivelor, muncă, perseverență și iar muncă (antrenament).

Acest nou format își propune să ajute mediul antreprenorial să obțină un mindset de câștigător prin exemplificarea modelelor de planificare, atitudine mentală, strategie, obiective și acțiune.

Andrei Alexandru Gligor este ultramaratonist în curse de alergare și angajat în ceea ce reprezintă poate cea mai complexă cursă a unei vieți: contribuția la binele celor de lângă noi.

Andrei este tată și soț, IT-ist de meserie și pasionat de chitară, instrument la care cântă și în prezent. Provine dintr-o familie cu preocupări muzicale: mama lui cânta în corul radio, iar tatăl cânta la pian. De mic a fost foarte activ, dar nu a făcut sport de performanță. I-a plăcut baschetul și a făcut și un an de atletism în copilărie, când avea 12 ani.

Anul 2010 a adus o provocare în viața lui, un accident. Andrei a suferit o ruptură de menisc, s-a operat, a început să facă recuperare, iar la sala unde făcea recuperare a descoperit alergarea pe distanțe lungi din povestirile unei persoane care terminase Maratonul New York. Startul carierei sale de alergător amator a fost dat pe 15 Noiembrie 2011 la Maratonul din Atena, iar de atunci continuă să își depășească limitele și să facă fapte bune cu fiecare nouă competiție.

Andrei sustine si recuperarea copiilor cu autism in calitate de Ambasador la Asociatia ATCA ( Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată )

În prezent, Andrei Gligor are mai bine de 24.000 de km alergați la peste 50 de maratoane și ultramaratoane din întreaga lume. Specializarea sa au devenit cursele de ultramaraton din deșert, cel mai complex proiect al său legat de alergare fiind Calivita Seven Deserts, care presupune alergarea unui ultramarathon pe fiecare continent al Planetei:
Sahara Race (Namibia) 250km (realizat, 30 Aprilie – 6 Mai 2017, locul 11)
Gobi March (China) 250km (realizat, 18 – 23 Iunie 2017, locul 11)
Grand2Grand Ultra (USA) 273km (Octombrie 2017, locul 7 la general și locul 2 la categorie)
Fire&Ice Ultra (Islanda) 250km (urmează)
Atacama Crossing (Chile) 250 km (urmează)
The Last Desert (Antarctica) 250m (urmează)
The Track (Australia) 522km (urmează)

Mai multe depre Andrei Gligor, puteți citi pe blogul său personal: www.andreigligor.ro

Moderator și realizator: Eliza Nitescu
Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV

Sponsori emisiune: Polti Romania, e-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT