More

  MKOR Consulting: Strategie, Nu Povesti!

  Corina Cimpoca este un profesionist cu peste 10 ani de experienţă în marketing şi cercetare de piaţă. Corina a absolvit un MBA la Cotrugli Business School, are un masterat în Relații Publice la UBB Cluj-Napoca și este licențiată în Ştiinţe Politice la UBB Cluj-Napoca.

  Imi doream mai mult, imi doream mai bine, simteam ca pot mai mult.  Acesta este si unul dintre Motto-urile mele: sa ma asigur ca evoluez in fiecare zi si ca devin din ce in ce mai buna.

  De-a lungul carierei sale, a colaborat cu mai multe organizaţii în calitate de manager de marketing şi a iniţiat mai multe proiecte antreprenoriale.
  Începând din 2013, Corina conduce MKOR Consulting, agenția de Market Opportunity Research. MKOR oferă servicii de cercetare de piață constând în studii de consumator (satisfacţia clienţilor, segmentarea și profilul publicului-ţintă), inteligență competitivă (analiza concurenţei, mystery shopping B2B), precum și studii de oportunitate pentru pieţe noi.


  Începând din 2016, MKOR Consulting a început realizarea și publicarea unor studii de piață proprii, cele mai cunoscute fiind Trenduri în Marketingul Digital și Retail (2017 & 2018), Profilul Liderului din România (2017) și Branduri Ambasador ale României (2017). Studiile publicate de MKOR pot fi downloadate gratuit de pe site-ul agenției (https://mkor.ro/studii-piata-mkor/).

  Am discutat LIVE cu Corina despre:

  – Povestea MKOR, inceputuri si provocari
  – Echipa si planuri de viitor
  – Servicii oferite de agentie
  – Cele mai noi studii
  – Studii calitative de Piata
  – Cercetare de Business
  – Trenduri 2018

  La MKOR incurajam antreprenorii, business-urile mici, mari, la inceput sa-si faca un minim studiu de piata. Sa vada daca exista cerere pentru ei.

  ✔️Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!