“Nu am timp” e probabil cea mai întâlnită plângere azi. Oamenii apeleaza la “The Estate” atunci cand trebuie sa isi prioritizeze activitatile.

Am avut-o invitata in cadrul emisiunii pe Laura BaciuThe Estate.

Fie ca este vorba despre extinderea portofoliului de proprietați imobiliare, imbunatatirea randamentului portofoliului, obtinerea informatiilor despre piata locala sau management-ul problemelor post-inchiriere cu chiriasii, “The Estate” ofera o serie de servicii pe care le puteti accesa. Puteti afla mai multe vizitand: www.theestate.ro

Oamenii din spatele “The Estate” sunt un grup de consultanti imobiliari cunoscuri, cu mai mult de 12 ani expertiza in domeniu.

“Mai sportivă de vreo 10 ani încoace, pasionată de excursii în locuri mai puțin obișnuite, tot mai eficientă în alegeri de oameni și activități. Am fost cuminte mulți ani, acum îmi place explorarea – am ajuns chiar să mănânc kiwi cu coajă. Sunt convinsă zi de zi că ‘faci bine, primești bine’ și învăț să nu iau decizii din frică.”

Laura ne-a povestit despre provocarile de care a avut parte de-alungul experientei sale. Una dintre cele mai importante lectii pe parte de servicii se refera la cat de mult ar trebui sa raportam clientului. Laura ne spune ca trebuie sa avem in vedere ca informatia oferita sa nu fie nici prea multa, nici prea putina. Clientii trebuie sa fie la curent cu ce se intampla in timp real.

Clientii “The Estate” au la dispozitie un soft prin care pot urmari ce se intampla cu proprietatea lor.

“La The Estate dăm proprietarilor de apartamente de închiriat din București ocazia să se ocupe de lucrurile importante pentru ei. Ne substituim lor și ne ocupăm de pregătirea proprietății pentru închiriere, promovare și vizionări, relația cu chiriașul după ce intră în apartament. Pentru chiriaș, devenim punctul de contact și sprijin constant pe durata contractului – rezolvăm probleme tehnice, urmărim plăți și ne luptăm cu birocrația de la declararea și taxele contractului de închiriere.
Administrăm acum aproape 100 de apartamente în zonele bune ale Bucureștiului, cu o medie a închirierilor de 34 luni.”

Am dicutat in acest episod despre importanta retelei in business, despre ce inseamna networking organizat si ce beneficii aduce apartenenta la un grup de antreprenori. Despre destinatii de vacanta inedite, munca cu pasiune.

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii