More

  Networking de la A la Z cu Laurentiu Oprea Fondator 360 HUB

  Provocarile sunt rezolvate mult mai repede si mai bine atunci cand ai in jurul tau oameni de calitate care sunt profesionisti in domeniul lor de activitate si care cunosc alti oameni pe care ii pot recomanda.

  Esti mult mai sigur cand ceri o recomandare unor oameni pe care ii cunosti si in care ai incredere.

  Laurentiu Oprea este Fondator 360hub & 360advertising si Facilitator Empretec Romania.

  In ceea ce priveste antreprenoriatul, networking-ul si educatia, este extrem de implicat, atat prin agentia sa de consultanta si marketing, 360 ADVERTISING, cat si prin business hub-ul din Bucuresti, 360 HUB, cat si prin implicarea sa in APAR (Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania) prin organizarea unor intalniri saptamanale de networking (EMPRETEC Business Club), sau fiind si facilitator in cadrul programului EMPRETEC (un workshop intensiv de antreprenoriat care se desfasoara pe parcursul a 9 zile).

  Afla din video cum, in 2014, Laurentiu a creat 360 HUB, tocmai din ideea de a crea o comunitate. Astfel a luat nastere acest concept si impreuna si-au largit aria de cunostinte, lucrand la proiecte de succes si recomandand parteneri pentru a colabora in diverse situatii.

  La fel se intampla si cu comunitatea creata in jurul atelierelor de lucru EMPRETEC, sau a intalnirilor saptamanale EMPRETEC Business Club, unde se intalnesc periodic antreprenori absolventi EMPRETEC, dar si antreprenori care cauta un networking de calitate.

  „Am avut legătura cu mediul antreprenorial încă din vremea copilăriei, când m-am implicat pentru prima dată în afacerile părinților. Am avut șansa să învăț încă de pe atunci să interacționez cu furnizorii și colaboratorii, creând astfel relatii de business sau de prietenie cu mare parte dintre acestia.

  Ulterior, în perioada studenției, am deschis propriile business-uri, am și lucrat in corporație o perioada, pentru că am vrut sa invăț cum se lucrează la un alt nivel, cum se creează și se aplică sistemele de lucru și procedurile, care sunt relatiile intre oameni si cum poti crea legaturi cu persoane noi, ca să pot aplica apoi în echipa pe care deja o creasem.

  Din 2007 am acumulat experiență în dezvoltarea și promovarea afacerilor noastre și ale partenerilor noștri, în special prin intermediul agenției noastre de marketing (360 ADVERTISING) și a spațiului de coworking (360 HUB) pe care l-am deschis în București în 2014.

  În prezent focusul lui Laurentiu este pe dezvoltarea direcțiilor de business și creșterea profiturilor pentru business-urile pe care le administreaza, unde are posibilitatea să aplice tot ceea ce a învățat în cei peste 12 ani de activitate, fie că este vorba de marketing online, servicii de înfrumusețare, agricultura sau construcții, dar si pe cresterea principalelor comunitatilor pe care le-a creat: comunitatea din cadrul 360 HUB si comunicatea din cadrul Asociatiei pentru Antreprenoriat din Romania (EMPRETEC BUSINESS CLUB).

  Afla mai multe din cadrul emisiunii despre:

  – Povestea 360 HUB & 360 ADVERTISING
  – EMPRETEC BUSINESS CLUB
  – Cum facem Networking de Calitate
  – Puterea comunitatilor de business
  – Importanta unei recomandari
  – Conceptul de Co – Working Space ca forma de Networking

  Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania