Networking de la A la Z cu Nicoleta Sacu | BNI Bucuresti.

Nicoleta Sacu este Director Executiv BNI Ilfov.
Cu o experienta de 14 ani in Management Financiar si 9 ani in Marketing, Nico a coordonat echipe complexe si a dezvoltat peste 5 business-uri de la nivel de start-up, dar a condus si departamentul financiar al unei companii multinationale.
Primul contact cu activitatea de networking l-a avut in BNI acum 4 ani iar de 2 ani face demersuri sustinute sa se specializeze in aceasta zona care, considera ea, are un potential enorm pentru antreprenoriatul din Romania.
Nico este pasionata de psihologie, istoria religiilor, gatit, dar si de dezvoltarea de branduri creative.

Fondată în 1985, BNI® este o organizație globală de business networking. Membrii noștri sunt profesioniști care se sprijină reciproc pentru a-și dezvolta afacerile aplicând principiul de bază al BNI, ”Dăruind vei dobândi”.
Săptămânal, în mii de locații din lumea întreagă, membrii rețelei se întâlnesc cu alți antreprenori asemenea lor, construiesc relații solide și profitabile și schimbă referințe de business. Membrii BNI au acces la traininguri de cel mai înalt nivel, la schimb de experiență cu alți oameni de afaceri experimentați și la oportunități de a face networking și de a încheia afaceri cu sute de mii de membri BNI din întreaga lume.

Ești antreprenor, manager al unei companii, ai o profesie liberală și vrei să îți crești cifra de afaceri ?
Marketingul bazat pe recomandări te poate ajuta cu siguranță să îți dezvolți afacerea chiar dincolo de așteptări.
O abordare structurată, pozitivă și constructivă a marketingului bazat pe recomandări
Această metodă este bazată pe principiul ”Dăruind vei dobândi”, adică punerea în comun a resurselor de referințe calificate care demonstrează potențial real pentru creșterea profitabilității membrilor.
Datorită acestui spirit axat pe solidaritate și valori comune, ai acces la resurse foarte valoroase ale grupului din care faci parte.
Visezi să ai o echipă de 30, 40 sau 80 de oameni de marketing care să îți promoveze în fiecare săptămână produsele sau serviciile ? BNI este creat pentru tine !
O experiență care merită trăită
Să vezi oameni de afaceri care fac schimb de referințe și care își cresc vizibil cifrele de afaceri într-o atmosferă pozitivă și autentică trebuie experimentat.
Vino să vizitezi unul din grupurile BNI România! Vei avea ocazia să le vorbești despre business-ul tău unor unor oameni de afaceri ca tine.

Am aflat din acest episod:

☑️ Povestea BNI
☑️ Cum formezi o comunitate de business de succes
☑️ Cum facem Networking de Calitate
☑️ Puterea comunitatilor de business
☑️ Importanta unei recomandari
☑️ Bunele maniere la intalnirile de Networking
☑️ Sfaturi pentru un networking de calitate
☑️ Networking de calitate
☑️ Importanta comunitatilor de oameni cu afaceri din diferite domenii

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii