More

  Networking de la A la Z cu Raluca Culda| HR Business Consultant

  Este important sa stii cum sa aloci timp pentru networking si cat timp trebuie sa investesti, astfel incat sa vezi beneficiile. Networking-ul necesita timp si incredere.

  Raluca Culda este un Specialist pasionat al comportamentului uman in business si in afara lui. Cu peste 11 ani experienta profesionala in HR, management si training. Raluca si-a construit o paleta larga de experienta profesionale, de la coordonarea echipelor specializate de HR la consultanta si implementare de procese de management in companii antreprenoriale.

  Sunt doua motive pentru care m-am alaturat comunitatii de networking „More”. Primul tine de eficienta si seriozitatea cu care se intampla lucrurile. Iar al doilea este educatia. Acesta este prima comunicate in care eu am vazut ca exista educatie in ceea ce priveste expunerea, adica exista instrumente de marketing, exista instrumente de feedback.

  Doar un lucru pe care il faci constant iti aduce rezultate si beneficii substantiale pe termen lung.

  Incepand cu anul 2015, Raluca si-a dezvoltat propriile companii, separate pe diviziile de training pentru leadership, recrutare de specialisti si consultanta in management. In ultimii doi ani, Raluca si-a extins activitatea la nivel international, dezvoltand proiecte pe cele 3 divizii in Ungaria, Bulgaria, Franta, Slovenia, Marea Britanie si Mauritius.

  Valorile dupa care ma ghidez zilnic sunt educatie, sanatate emotionala si scop. Iar viziunea pentru scopul personal este sa ajut oamenii si companiile cu care lucrez sa STRALUCEASCA.

  Urmariti emisiunea pentru a afla mai multe despre:

  • Cum te ajuta networkingul in HR
  • Ce previziuni pentru piata muncii avem in 2019.

  Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania