Acasă Dezvoltare personala Next: Andreea Panait & Ioana Prăjinariu - Business Club

Next: Andreea Panait & Ioana Prăjinariu – Business Club

” Educația este cea mai puternică armă care poate schimba lumea”.

Pornind de la acest citatat, al Leaderului Nelson Mandela, a aparut #NEXT, cel mai Nou Format marca BiziLive TV. O emisiune despre #Antreprenorii care schimba lumea prin #Educatie.

Lecţia pe care cu toţii ar trebui să o învăţăm, este aceea că nu există #investiţie mai importantă pentru societate decat investiţia în educaţie şi în oameni.

Andreea Panait este studentă în cadrul facultății FABIZ – ASE, este pasionata de antreprenoriat inca de la vârsta de 16 ani, având diferite tangețe cu mediul de business.
În prezent, este Project Manager în cadrul Business Club și lucrează ca Business Developer în cadrul unui start-up.


Mă identific cu activitatea de voluntariat. Am făcut parte din asociații de voluntariat și in perioada liceului. Voi continua să fac voluntariat și după terminarea facultății.

Ioana Prăjinariu – fiind atrasă de domeniul de business, a optat pentru o facultate de administrarea afacerilor, FABIZ – ASE, pentru a contribui la dezvoltarea mediului de business. În prezent, este PR Manager în cadrul Business Club , iar până la finalul mandatului își propune să implementeze propria idee de afaceri.


Am făcut voluntariat încă din liceu. M-a ajutat foarte mult să mă dezvolt și să mă maturizez.

Business Club este o comunitate a asociației studențești Voluntari pentru Idei si Proiecte – VIP România, cu o vechime de 18 ani pe piață.
De-a lungul timpului, comunitatea a reprezentat un catalizator între mediul academic și mediul de business, reunind studenții pasionați de antreprenoriat, aflându-se în căutarea unor contexte practice și non – formale de învățare. În asociație se pot înscrie studenți de la orice facultate.

În momentul în care intri in Business Club ai parte de o dezvoltare foarte accelerată prin participarea si organizarea de evenimente in cadrul asociației. Îți dezvolți foarte mult cunoștințele.

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:
– Povestea Business Club
– Echipa, misiune, valori, proiecte in desfasurare
– Importanta antreprenoriatului in randul tinerilor
– Relevanta comunitatii pe piața ONG-urilor din România
– Workshopuri organizate cu scopul de a dezvolta skill-urile tinerilor in sfera de business


Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT