Acasă Articole Next: Andreea Panait & Ioana Prăjinariu - Business Club

Next: Andreea Panait & Ioana Prăjinariu – Business Club

” Educația este cea mai puternică armă care poate schimba lumea”.

Pornind de la acest citatat, al Leaderului Nelson Mandela, a aparut #NEXT, cel mai Nou Format marca BiziLive TV. O emisiune despre #Antreprenorii care schimba lumea prin #Educatie.

Lecţia pe care cu toţii ar trebui să o învăţăm, este aceea că nu există #investiţie mai importantă pentru societate decat investiţia în educaţie şi în oameni.

Andreea Panait este studentă în cadrul facultății FABIZ – ASE, este pasionata de antreprenoriat inca de la vârsta de 16 ani, având diferite tangețe cu mediul de business.
În prezent, este Project Manager în cadrul Business Club și lucrează ca Business Developer în cadrul unui start-up.


Mă identific cu activitatea de voluntariat. Am făcut parte din asociații de voluntariat și in perioada liceului. Voi continua să fac voluntariat și după terminarea facultății.

Ioana Prăjinariu – fiind atrasă de domeniul de business, a optat pentru o facultate de administrarea afacerilor, FABIZ – ASE, pentru a contribui la dezvoltarea mediului de business. În prezent, este PR Manager în cadrul Business Club , iar până la finalul mandatului își propune să implementeze propria idee de afaceri.


Am făcut voluntariat încă din liceu. M-a ajutat foarte mult să mă dezvolt și să mă maturizez.

Business Club este o comunitate a asociației studențești Voluntari pentru Idei si Proiecte – VIP România, cu o vechime de 18 ani pe piață.
De-a lungul timpului, comunitatea a reprezentat un catalizator între mediul academic și mediul de business, reunind studenții pasionați de antreprenoriat, aflându-se în căutarea unor contexte practice și non – formale de învățare. În asociație se pot înscrie studenți de la orice facultate.

În momentul în care intri in Business Club ai parte de o dezvoltare foarte accelerată prin participarea si organizarea de evenimente in cadrul asociației. Îți dezvolți foarte mult cunoștințele.

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:
– Povestea Business Club
– Echipa, misiune, valori, proiecte in desfasurare
– Importanta antreprenoriatului in randul tinerilor
– Relevanta comunitatii pe piața ONG-urilor din România
– Workshopuri organizate cu scopul de a dezvolta skill-urile tinerilor in sfera de business


Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia. Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea. Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii