More

  NEXT cu Aniela Burlacu | Profesor Psihopedagogie Speciala

  Va invitam la o nouă ediție a emisiunii NEXT.
  „Educaţia este cea mai puternică armă care poate schimba lumea” – Pornind de la cuvintele liderului Nelson Mandela, a apărut #NEXT: educația viitorului, o emisiune despre antreprenorii și despre oamenii care schimbă lumea prin educație și care transformă învățarea în poveste.

  Invitată specială:

  Aniela Burlacu | Profesor Psihopedagogie Speciala

  Din cuprinsul emisiunii:

  Realitatea mediului de invatare on-line pentru copiii cu CES și profesorii acestora

  Despre Aniela Burlacu

  Sunt profesor psihopedagogie speciala la Scoala Speciala nr. 10 Bucuresti. Sunt profesor dar eu simt ca sunt undeva la granita intre consilier, profesor, terapeut.
  Lucrez cu elevi cu deficienta mentala. Sunt cercetaș si asta m-a ajutat sa modelez pentru elevi experiente practice.

  Despre Realizatoarea Emisiunii Claudia Chiru

  Sunt absolventa Colegiului Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, profesor pentru învățământul primar intr-o scoala de stat, fondatoarea Hub-ului Educational SAGA Tower cu beforeschool, afterschool, SAGA de Vara, Vlogger educational, YouTube – FEDEx by Claudia Chiru unde urc filmări din timpul actului didactic si formator de Mentalite Deschisă in Educatie in cadrul SuperTeach. Acesta este un drum nou pentru mine, este prima data când voi realiza o emisiune, însă am mari speranțe și muuulta energie.
  Mi-am propus sa discut cu oameni care își fac meseria cu respect gândindu-se la binele copiilor romani atat in mediul privat cat și in cel de stat, sa identific modele de practici contemporane, actualizate și in acord cu nevoile generatiilor din sala de clasa și moduri de rezolvare pentru diverse provocări. de asemenea, îmi doresc sa abordez punctele slabe si sa caut modalități de a le transforma in puncte forte și sa fac auzita și vocea copiilor și a părinților in speranța ca ne vom bucura impreuna de o comunitate.
  Am decis sa ma alătur echipei BiziLIVE Tv pentru ca îmi doresc sa pun umărul la tot ceea ce înseamnă primenirea educatiei copiilor Romani și îmi doresc ca vocea pe care o am și care poate fi auzita mai clar prin acest proiect sa devina una aducătoare de alternative.