Publicitate

Din iubire si cu iubire lucrurile pot functiona. Procesul de invatare nu poate functiona intr-o stare de disconfort.

Le-am avut invitate pe Prof. înv. primar Consuela Coltan si Prof. înv. primar Gabriela Serban si am discutat despre „Scoala marionetelor” si „Clasa de poveste”. Aflati mai multe despre invitatele noastre in cele ce urmeaza, iar pentru a le afla povestile, va invitam sa vizualizati inregistrarea emisiunii.

Prof. înv. primar Consuela Coltan
Consuela Colțan profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială nr. 280 din București, licențiată în domeniul asistenței sociale și profesor metodist. Absolventă a numeroase cursuri de formare în țară și în străinătate, Consuela este unul dintre cei mai iubiți educatori din țară, devenind, în 2019, câștigătoare a premiilor „Profesori de 10” și „Creatori de educație”.

„Scoala Marionetelor” a luat nastere la clasa pregatitoare, cand mi-am dorit sa cunosc altfel copii, mult mai bine. Am vrut sa avem o clasa unde sa ne jucam si sa comunicam mai mult.

Prof. înv. primar Gabriela Serban
Gabriela Șerban este profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială ,,Henri Mathias Berthelot” din Ploiești. Este adepta educației prin iubire și desfășoară activități pline emoție la Clasa de Poveste. Crede că societatea va progresa dacă oamenii își asumă teoria muncii bine făcute, eliminând expresia ,,se poate și așa”.

Cine nu doreste sa isi petreaca viata cu povesti si printre povesti?

Am discutat despre:

  •  Valorile pe care trebuie să ni le însușim în anii de educație primară
  • Învățarea prin poveste
  • Modele de bune practici pedagogice
  • Cum îi motivăm pe cei mici în procesul de învățare?

Aboneaza-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

Publicitate