Acasă Business Next cu Oana Dobre - Dimofte - Fondator Educatie Privata

Next cu Oana Dobre – Dimofte – Fondator Educatie Privata

 

Next cu Oana Dobre  Dimofte – Fondator Educatie Privata

” Educaţia este cea mai puternică armă care poate schimba lumea”. Pornind de la acest citatat, al Leaderului Nelson Mandela, a aparut #NEXT, cel mai Nou Format marca BiziLive TV.

O emisiune despre #Antreprenorii care schimba lumea prin #Educatie.

Lecţia pe care cu toţii ar trebui să o învăţăm, este aceea că nu există #investiţie mai importantă pentru societate decat investiţia în educaţie şi în oameni.

Oana Dobre-Dimofte a fost, timp de 15 ani, ziarist de presă scrisă și televiziune, specializată în politică internă și zone de conflict.
Din 2015, a dezvoltat un business de social media și, în paralel, proiectul editorial Educaţie Privată.

“Educaţie Privată este un proiect care a plecat din supărarea noastră pe proasta administrare a educației de stat și din convingerea că se poate și mai bine. Că România are o șansă de a-și reforma învățământul. Doar că noi nu credem că statul are voința politică de a începe o reformă reală.

 

Mai degrabă am identificat această dorință în mediul privat.
În acest moment, însă, educația privată este destul de prohibitivă pentru publicul larg. Știm asta. Pe de altă parte, numărul de instituții de învățământ private este în creștere accelerată, ceea ce, în mod normal, ar trebui să conducă la democratizarea lui, inclusiv din punct de vedere al costului.

De aceea, ni s-a părut o idee bună să înființăm un loc, fie el și virtual, care să integreze toate instituțiile de învățământ privat din România, de la creșe până la universități. Va fi, încă, mai mult decât o listă, va deveni un furnizor de conținut, de exemple de bune practici și, sperăm noi, de dialog. Nu credem în ruptura totală stat-privat, dimpotrivă, suntem de părere că sursa reală de schimbare în bine este dialogul dintre cele două. Și, mai departe, dialogul fiecăreia cu părinții și cu elevii.”

Discutam LIVE cu Oana despre:

– Povestea Educatie Privata
– Echipa, Misiune si Obiective
– Laboratorul de bune practici
– Scoala publica sau Scoala privata?

Ne dorim să realizăm o emisiune în care să vă furnizăm informații cât mai relevante, așadar suntem pe recepție pentru a primi întrebările voastre!

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania Tucano Coffee

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN. Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și...

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade!Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă,...
video

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat. Cu o experiență profesională solidă și complexă de peste 10 ani ca avocat de business, Diana Ghinculov este...
video

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT. Robert Similea este Reputation Strategist la E-laborat: Laborator de Reputatie, Branding si Competitivitate. Robert este sociolog si specialist in...