Publicitate

Ana Arama – PARINTE
Sunt mama a doi băieţi, Dragos ( 14 ani si 10 luni) si Bogdan (10 ani) pe care îi iubesc enorm, căutând să le ofer cât mai mult din timpul meu, să le deschid orizontul, să-i ajut să-şi dezvolte personalitatea și sunt mereu în căutarea unui echilibru în relația cu ei. Sunt preocupată de autocunoaștere și descoperirea de sine, iar unul din rolurile unui părinte este să se descopere si sa nu lase mostenire copiilor si fricile sale. Cred că “adevărata frumuseţe vine din interior” nu este doar o maximă, ci o legătură reală şi directă între starea emoţională şi cea fizică. În viața profesională sunt Executive&Life Coach, trainer şi consultant cu o experienţă de 15 ani în medii corporate şi antreprenoriale.

Mircea Radu – PSIHOLOG
”Sunt pasionat și interesat de dezvoltarea personală, optimizarea și creșterea calității vieții. Experiența profesională (psiholog și consilier educațional în sistemul privat) m-a învățat că fiecare copil are o multitudine de resurse ce așteaptă să fie descoperite.Din anul 2016 sunt psiholog cu drept de liberă practică (cod personal: 18327), sub supervizare, cu dublă specializare: Psihologie Clinică și Psihologie Educațională, Consiliere Școlară și Vocațională. Această activitate nu ar fi fost posibilă fără o bază teoretică solidă, primită în cadrul Facultății de Psihologie și o formare în Psihologie Experiențială în cadrul Universității București, o formare în Psihoterapie Analiză Tranzacțională, cât și prin participarea la diferite conferințe și workshopuri în domeniul psihologic. În prezent completez baza existentă prin cursuri de formare continuă în domeniul psihologiei clinice și educaționale.”

Am aflat din aceasta emisiune despre:
– cum sustinem copiii din rolul de parinte si cel de profesor pentru Testarea Nationala si pentru Bacalaureat pentru a putea avea rezultatele dorite
– care sunt capcanele in care picam noi ca adulti cu privire la aceste testari, in relatia cu elevul/copilul?
– ce facem in situatiile in care copilul este lipsit de motivatia de a se pregati pentru aceste examene?
– cum ne raportam vizavi de rezultatele de la examene fie ele bune sau mai putin bune?

Publicitate