Acasă Business Next: Sebastian Burduja - Liga Studentilor Romani din Strainatate

Next: Sebastian Burduja – Liga Studentilor Romani din Strainatate

“Educaţia este cea mai puternică armă care poate schimba lumea”.

Pornind de la cuvintele leaderului Nelson Mandela, a apărut #NEXT, unul dintre cel mai noi formate marca BiziLive TV, o emisiune despre antreprenorii care schimbă lumea prin educație.

Lecţia pe care cu toţii merită să o conștientizăm este aceea că nu există investiţie mai importantă pentru societate decât investiţia în educația oamenilor.

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.754404404902183/754404634902160/?type=3&theater

Romania pe bune incepe cu scoala pe bune.

Sebastian Burduja, Managing Partner al companiei RISE Consortium, o platforma globala de investitii dedicata dezvoltarii Romaniei, a fost invitatul nostru in data de 22 noiembrie. Sebastian este și președinte al platformei civice și politice PACT pentru România. A lucrat ca expert in domeniul dezvoltarii regionale pentru Banca Mondiala, la sediul central din Washington, D.C. A fost si consultant la Dalberg Global Development Advisors, o firma de consultanta strategica, specializata in solutii de dezvoltare la nivel mondial. A lucrat la Comisia Economica a Natiunilor Unite pentru Europa, la McKinsey & Co. si la National Endowment for Democracy.

Este co-fondator si presedinte de onoare al Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), membru fondator al Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studentilor si Absolventilor Romani). Este absolvent al Universitatii Stanford si dublu-masterand al Universitatii Harvard.

  • LSRS reprezintă o platformă cu și pentru studenții si absolvenții români din străinătate. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.
  • Liga Studentilor Romani din Straintate (LSRS) este o organizatie neguvernamentala, infiintata pe 8 ianuarie 2009.
  • Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.
  • LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.754404404902183/754405048235452/?type=3&theater

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

C.A.E.S.A.R. este un laborator de idei, ce reunește specialiști români din țară și din străinătate, cu pregătire academică la nivel înalt și cu rezultate remarcabile în domeniul lor de activitate.

Am discutat live cu Tianu Burduja despre:
– Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS)
– Studiile în străinătate și întoarcerea acasă
– De ce aleg tinerii romani să plece la studii în străinătate?
– Masuri si programe care sa-i motiveze sa se intoarca
– Gala Studenților Români din Străinătate
– Fundația CAESAR
– Misiune si Programe
– Proiectul #supereroi

Pentru a afla mai multe, vizualizati emisiunea aici.

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.754404404902183/754404708235486/?type=3&theater

Sponsorii emisunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT