More

  NutriHub cu Tania Fântână | Nutriționist, Fântâna de Sănătate

  NutriHub este cel mai nou format BiziLIVE TV, care își propune să ofere sesiuni interactive de coaching pentru un stil de viață sănatos, lifestyle, alimentație și nutriție, prin prezentarea de informații utile și recomandări personalizate.

  Ce înseamnă o nutriție bună și o alimentație corectă?
  Gestionarea aportului alimentar și a nutriției sunt esențiale pentru o sănătate bună.
  ⏲ Alegerea inteligentă a alimentelor poate ajuta la prevenirea bolilor și la menținerea sau îmbunătățirea sănătatii.
  Alimentația și nutriția sunt modul prin care obținem combustibil, furnizând energie pentru corpul nostru.
  Un stil de viață săntos presupune o dietă sănătoasă dar și o stare de bunăstare fizică, mentală și socială.

  Invitată Specială: Tania Fantana | Nutriționist Dietetician | Fantanadesanatate

  Ai întrebari? Specialiștii noștri au raspunsuri!

  Completează formularul și ai șansa să primești cele mai potrivite recomandări despre reglarea greutătii, alimentație, nutriție și programe de antrenament: https://bit.ly/395bCL9

  Despre Tania Fantană:

  Este nutriționist dietetician din 2014 (ABC Fitness School), nutriționist sportiv din 2016 (International Sport Sciences Association-USA si absolventă în 2019 de Master în Nutriție Clinică și Comunitară – Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.
  Pasiunea pentru nutriție a venit acum aproximativ 10 ani când, din cauza unor neplăceri personale pe partea de digestie, a început să citească foarte mult în acest domeniu. S-a pregătit în particular alături de un cadru universitar aproape 8 luni, weekend de weekend câte 7 ore la aceste două materii și a dat admitere la Facultatea de Balneofiziokinetoterapie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie București, intrând prima.
  Crede că atunci când ești pasionat de ceva poți depune eforturi de care nici tu nu știi că ești în stare.
  Tania este și o prezență extrem de activă în comunitatea sa online Fântâna de Sănătate, unde energia și tonusul ei crează rapid adevarati adepti ai nutriției explicate pe înțelesul tuturor.
  Pe Tania o gasiți atât în mediul virtual prin intermediul pachetelor de nutriție online și al comunității Fântâna de Sănătate pe care o coordonează, cât și la cabinetul sau unde încearcă să împrietenească oamenii cu ei înșiși prin intermediul mancării sănătoase.