More

  O afacere de succes este o sumă de decizii si de allianțe în același timp!

  O afacere de succes este o sumă de decizii si allianțe în același timp, aspect în care se aseamănă cu jocul de șah.

  Șahul combina armonios decizii, strategie, resurse intr-o arena mult mai mica dar pentru antreprenorii de maine sahul este un antrenament eficient.

   

  Putem să identificăm piața unei companii prin tabla de joc, clar delimitată, guvernată de reguli geometrice ușor de înțeles.

  sah

  Cele două armate (albă și neagră) le putem considera două organizații care se luptă pentru a-și dovedi supremația pe piață.

  Au la dispoziție resurse umane (roluri jucate de figuri: pionul – executanții, calul și nebunul – middle management, tura și regina – top management, regele – CEO), cunoaștere (baza de cunoștințe de strategie și tactică), timpul (mutarea)

  Care dintre armate va reuși să-și combine armonios resursele pentru a-și atinge obiectivele?

  In acest week-end vă  propunem două competiții șahiste pentru amatori.

  Sambata intra in arena afaceristii de maine, copiii cu varste pana la 12 ani. Ei vor avea de disputat 7 confruntari, la finalul carora vom stabili cine a luat cele mai bune decizii intr-un timp dat.

  Duminica vor juca adultii pasionati de sah, intr-o competitie  din care vom exclude sportiviii cu experienta. 4 ore de sah si networking, la finalul carora vom fi mai relaxati,mai bine dispusi,iar unii dintre noi cu niste premii in buzunar.

   

  Detalii evenimet aici