More

  Ora de HR cu Bogdan Badea – CEO eJobs Romania

   

  #OradeHR” este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

  Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi.

  Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

  Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
  Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.

  Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

  HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

  In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul hr, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 9, invitatul nostru va fi Bogdan Badea.

  Bogdan Badea, CEO-ul eJobs Romania

  Bogdan este specialist in managementul vanzarilor si business development, are peste 12 ani de experienta in managementul echipelor si leadership-ul orientat spre rezultate. Incepand cu acest an este CEO eJobs Romania, pozitie din care este responsabil de dezvoltarea strategiilor de business si de alinierea acestora cu obiectivele pe termen lung si scurt ale companiei, dar si de motivarea, dezvoltarea si cresterea echipei.

  In cadrul emisiunii vom vorbi despre:

  • Piata muncii in contextul crizei de candidati si nevoii permanente de reinventare a departamentului de HR;
  • Procesul de recrutare din perspectiva candidatilor;
  • Asteptarile candidatilor in procesul de recrutare;
  • Retentia de personal.

  Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
  Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!

  Sponsori Emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania