More

  Ora de HR cu Cristina Calugaru – HR Manager Bigotti

  Ora de HR cu Cristina Calugaru – HR Manager Bigotti.
  Vom discuta despre:

  – Pasii urmati in zona de HR pentru o cariera de succes;
  – Digitalizarea – o optiune sau o necesitate?
  – Tendinte si provocari in digitalizarea HR in companiile din Romania.

  Participa si da de stire si antreprenorilor din jurul tau astfel incat informatiile sa conteze mai mult .

  Sunt Cristina Lixandru si voi fi gazda voastra luni, 10.09.2018 la „Ora de HR”, emisiune – in direct la BiziLive TV, incepand cu ora 11:00.

  #OradeHR” este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

  Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi. Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

  Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
  Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.
  Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

  HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

  In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul hr, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 6, invitata noastra speciala va fi Cristina Calugaru.

  Elena Cristina Calugaru este HR Manager Bigotti(Graftex Romania).

  Cristina a crescut intr-un departament HR al unei companii de productie alimentara: Best Foods Productions, in top 3 lideri pe piata din Romania in productia de snacksuri, chips-uri si alune. Aici a parcurs cei 9 ani de experienta incepand efectiv de la zero, imbinand apoi specializarea in Comunicare cu oportunitatea de la job, in cadrul departamentului de HR. Cristina a deprins astfel, toate skills-urile necesare pentru a merge mai departe tot in zona de food, la Ifantis Romania, companie producatoare de mezeluri. Aici a invatat timp de un an de zile faptul ca tot ceea ce stia despre industria alimentara in toti acesti ani nu a fost suficient si ca fiecare industrie are specificul ei, cu precadere industria grea a alimentatiei publice.

  A aparut apoi oportunitatea Bigotti, cunoscuti fiind in piata sub brandul Bigotti, companie care activeaza in domeniul industriei textile, unul dintre liderii de piata in domeniu la momentul actual.
  Profesionalismul, seriozitatea si ambitia o ajuta sa se adapteze si sa se plieze cat mai usor la nevoile si cerintele candidatilor aflati in căutarea unui loc de munca. Totodata perseverenta, punctualitatea si spiritul analitic ii sunt cei mai buni aliati care ii asigura succesul in desavarsirea procesului de recrutare.

  In opinia Cristinei, HR-ul trebuie sa se asigure ca organizatia este configurata corect pentru crestere, ca are oamenii cei mai buni in acele pozitii care fac diferenta din punct de vedere al business-ului si nu in ultimul rand, ca isi cunoaste compania in care activeaza.

  Plafonarea si zona de confort sunt dusmanul numarul unu!

  Sa fii un bun comunicator si negociator, sa gasesti parghiile cu care poti influenta lucrurile, astfel incat rezultatul pentru business sa fie unul pozitiv si, nu in ultimul rand, sa ai o minte deschisa, sa fii flexibil si curajos in a incerca lucruri noi, chiar cu riscul ca acestea sa nu iasa intotdeauna perfect.

  Vom vorbi despre:

  – Pasii urmati in zona de HR pentru o cariera de succes;
  – Digitalizarea – o optiune sau o necesitate?
  – Tendinte si provocari in digitalizarea HR in companiile din Romania.

  Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
  Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!

  Sponsori Emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania