Acasă Articole Ora de HR cu Dana Tudor! De ce este important brandul de...

Ora de HR cu Dana Tudor! De ce este important brandul de angajator?

 

Sunt Cristina Lixandru si voi fi gazda voastra luni, 24.09.2018 la “Ora de HR”, emisiune – in direct la BiziLive TV, incepand cu ora 11:00.

#OradeHR” este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi. Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.
Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul hr, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 7, invitata noastra speciala va fi Dana Tudor.

Dana Tudor, Jurnalist, Consultant comunicare, Branding personal si Employer branding, Co-fondator Chic-Elite

Dana este consultant in comunicare si co-fondator al site-ului de dezvoltare personala dedicat femeilor Chic-Elite.ro. Din anul 2010, in calitate de Chief Inspired Officer al Buticului de Inspiratie, prin servicii de consultanta in media si comunicare ii sustine pe liderii (antreprenori, manageri, profesionisti) care isi doresc sa isi faca vocea auzita pentru ei sau afacerea lor, sa fie cautati si recunoscuti in piata in care activeaza.

Dana face acest lucru cu ajutorul experientei acumulate in peste doua decenii de comunicare de business si life-style, in calitate de consultant sau coordonator al unor proiecte media de succes: a lansat si dezvoltat site-ul Eva.ro, a relansat revista Cariere, din calitatea de redactor-sef, si multe altele. Resursele pe care le-a dezvoltat in tot acest timp includ un network bogat in mediul de afaceri, in cel de life-style si in presa, buna intelegere a diferitelor piete si afaceri, intuitie, curiozitate, abilitatea de a colecta, organiza si transmite informatia pentru un impact maxim.

Proiectele care definesc traseul ei profesional au fost mereu din zona pionieratului. De la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, un domeniu despre care acum 20 de ani auzisera doar cateva persoane, pana la HR, domeniu despre care a scris vreme de 7 ani, in cadrul primei rubrici de profil din media romaneasca. La fel au stat lucrurile si cu Eva.ro, primul site pentru femei din Romania si unul din primele branduri din online-ul romanesc.

Din 2010, experienta Danei in continut si media ia forma crearii de strategii si solutii de comunicare, continut si prezenta publica pentru clientii ei. Este moderator al workshop-urilor si interviurilor TV dedicate in principal media, brandingului si resurselor umane, din cadrul celui mai amplu eveniment de afaceri din Romania, Business Days, si impartaseste cu placere din experienta legata de personal branding, employer branding si content mastery.

Anul 2015 i-a imbogatit activitatea cu un proiect menit sa le ofere inspiratie si modele de leadership femeilor care isi doresc sa se dezvolte profesional si personal: comunitatea online Chic-Elite.ro.

In cadrul emisiunii vom vorbi despre:

• Povestea Buticul de Inspiratie si Chic-Elite.ro, inceputuri si provocari;
• Comunicarea brandului de angajator: tendinte in 2018;
• Moduri accesibile de promovare a brandului de angajator;
• Leadership branding: liderii companiei, cei mai importanti ambasadori ai brandului de angajator;
• Asa nu: situatii de criza si “capcane” de evitat.

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!

Sponsori Emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT