Acasă Business Ora de HR cu Diana Voicu - HR Manager, BDO Romania

Ora de HR cu Diana Voicu – HR Manager, BDO Romania

Ora de HR Video cu Diana Voicu – HR Manager, BDO Romania

https://www.facebook.com/biziliveTV/videos/322726248528424/

Ora de HR este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi.

Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.

Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

ora de hr - resurse umane la bizilive tv

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul HR, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 10, invitata noastra speciala va fi Diana Voicu.

Diana este HR Manager la BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta, cu o retea extinsa in 162 de tari la nivel mondial si care se bazeaza pe expertiza a peste 73000 de profesionisti pentru a livra Exceptional Client Service.

In Romania, Diana coordoneaza echipa de People Operations, alaturi de care ofera inspiratie, energie, consultanta interna si suport pentru o echipa formata din 200+ specialisti in business & accounting.

Cum s-ar descrie intr-o maniera autentica si informala? “A Playmaker enthusiastic about orchestrating the future. Discovering HR & business since 2009. Harmonizer by nature, Persister by nurture.”

Alaturi de Diana, ne propunem sa descoperim 5 Pasi de urmat pentru a-ti atinge obiectivele profesionale.

In cadrul emisiunii au discutat  despre:

• Viata profesionala sub forma unui Career Framework;
• Evolutie vs Reconversie profesionala – cum alegi intre #KeepOnGoingsi #KeepOnChanging si care sunt pasii pe care sa ii parcurgi;
• Cum iti construiesti cariera si cum sa te pozitionezi fata de viitorul tau profesional in Industria 4.0 – DOs and DON’Ts.

Sponsori Emisiune: Polti Romania, e-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT