Acasă Emisiuni Live Business Ora de HR cu Diana Voicu - HR Manager, BDO Romania

Ora de HR cu Diana Voicu – HR Manager, BDO Romania

Ora de HR Video cu Diana Voicu – HR Manager, BDO Romania

Ora de HR este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi.

Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.

Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

ora de hr - resurse umane la bizilive tv

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul HR, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 10, invitata noastra speciala va fi Diana Voicu.

Diana este HR Manager la BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta, cu o retea extinsa in 162 de tari la nivel mondial si care se bazeaza pe expertiza a peste 73000 de profesionisti pentru a livra Exceptional Client Service.

In Romania, Diana coordoneaza echipa de People Operations, alaturi de care ofera inspiratie, energie, consultanta interna si suport pentru o echipa formata din 200+ specialisti in business & accounting.

Cum s-ar descrie intr-o maniera autentica si informala? “A Playmaker enthusiastic about orchestrating the future. Discovering HR & business since 2009. Harmonizer by nature, Persister by nurture.”

Alaturi de Diana, ne propunem sa descoperim 5 Pasi de urmat pentru a-ti atinge obiectivele profesionale.

In cadrul emisiunii au discutat  despre:

• Viata profesionala sub forma unui Career Framework;
• Evolutie vs Reconversie profesionala – cum alegi intre #KeepOnGoingsi #KeepOnChanging si care sunt pasii pe care sa ii parcurgi;
• Cum iti construiesti cariera si cum sa te pozitionezi fata de viitorul tau profesional in Industria 4.0 – DOs and DON’Ts.

Sponsori Emisiune: Polti Romania, e-cloth Romania

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii