Acasă Emisiuni Live Ora de HR cu Emilia Marinescu, LIVE, 2/07/2018, ora 11:00

Ora de HR cu Emilia Marinescu, LIVE, 2/07/2018, ora 11:00

 

Sunt Cristina Lixandru si voi fi gazda voastra luni, 2.07.2018 la “Ora de HR”, emisiune – in direct la BiziLive TV, incepand cu ora 11:00.

#OradeHR” este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

 

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi. Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.

Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

 

La editia nr 4, invitata noastra speciala va fi Emilia Marinescu– Antreprenor, Consultant in Business, Trainer.

Emilia in prezent are propria firma de consultanta in business si recrutare de personal.
Experienta ca angajat la stat, apoi la firme private, la multinationala si ca antreprenor, a facut-o sa dobandeasca cunostinte legate de ce simte, gandeste si ce isi doreste atat un angajator cat si un angajator, cunostinte pe care le foloseste acum in recrutarea si selectia de personal si in consultanta de business.

Dupa 16 ani de experienta in antreprenoriat, considera ca este important ca un antreprenor sa investeasca in primul rand in el pentru a face lucrurile mai eficient. Din acest motiv a absolvit programe de consultanta in management, in managementul resurselor umane, comunicare, marketing, PR, finante, coaching si vanzari.

 

In calitate de consultant in management a acordat consultanta intreprinzatorilor si le-a oferit servicii de recrutare si selectie de personal in diverse domenii de activitate precum: turism, import si distributie, productie, servicii medicale, organizare de evenimente, software.

Vom vorbi despre:
– Povestea Emex Romania, inceputuri si provocari;
– Echipa, misiune si planuri de viitor;
– Provocarea de a fi antreprenor in domeniul resurselor umane;
– Recrutarea si selectia in companii. Evolutia in timp a acestui proces.

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!

Sponsori Emisiune: Polti Romania e-cloth Romania

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii