Acasă Dezvoltarea Afacerii Ora de Hr Ora de HR cu Emilia Marinescu, LIVE, 2/07/2018, ora 11:00

Ora de HR cu Emilia Marinescu, LIVE, 2/07/2018, ora 11:00

 

Sunt Cristina Lixandru si voi fi gazda voastra luni, 2.07.2018 la “Ora de HR”, emisiune – in direct la BiziLive TV, incepand cu ora 11:00.

#OradeHR” este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

 

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi. Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.

Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

 

La editia nr 4, invitata noastra speciala va fi Emilia Marinescu– Antreprenor, Consultant in Business, Trainer.

Emilia in prezent are propria firma de consultanta in business si recrutare de personal.
Experienta ca angajat la stat, apoi la firme private, la multinationala si ca antreprenor, a facut-o sa dobandeasca cunostinte legate de ce simte, gandeste si ce isi doreste atat un angajator cat si un angajator, cunostinte pe care le foloseste acum in recrutarea si selectia de personal si in consultanta de business.

Dupa 16 ani de experienta in antreprenoriat, considera ca este important ca un antreprenor sa investeasca in primul rand in el pentru a face lucrurile mai eficient. Din acest motiv a absolvit programe de consultanta in management, in managementul resurselor umane, comunicare, marketing, PR, finante, coaching si vanzari.

 

In calitate de consultant in management a acordat consultanta intreprinzatorilor si le-a oferit servicii de recrutare si selectie de personal in diverse domenii de activitate precum: turism, import si distributie, productie, servicii medicale, organizare de evenimente, software.

Vom vorbi despre:
– Povestea Emex Romania, inceputuri si provocari;
– Echipa, misiune si planuri de viitor;
– Provocarea de a fi antreprenor in domeniul resurselor umane;
– Recrutarea si selectia in companii. Evolutia in timp a acestui proces.

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!

Sponsori Emisiune: Polti Romania e-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Cultural cu Violeta Dincă | Psiholog

Violeta Dincă este Psihoterapeut psihanalist relaţional.Am început cu o licenţă în Litere (Română-Germană) şi 2 joburi corporatiste. Începând cu 2006 am făcut psihanaliza de formare,...
video

Calea de Mijloc| Prof.Jure Biechonski -Psihologie Transpersonala

Prof. Jure Yoram Biechonski are peste 25 de ani de practica ca psihoterapeut , fondator al scolii de hipnoterapie cognitiva sianalitica si creator al...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Fotis Vlachos

Fotis Vlachos este atlet de performanță ce a studiat la Atena, Grecia. După ce a renunțat la activitatea competițională și-a îndreptat atenția către partea...
video

Expertii cu Dr. Ionut Leahu | Clinicile Dentare Dr. Leahu

Dr. Ionut Leahu este Owner & Medic stomatolog la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Dr. Ionut Leahu este un medic specializat in implantologie orala si fondatorul...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT