Acasă Emisiuni Live Ora de HR cu Gabriela Ionita

Ora de HR cu Gabriela Ionita

 

Sunt Cristina Lixandru si voi fi gazda voastra joi, 26.07.2018 la “Ora de HR”, emisiune – in direct la BiziLive TV, incepand cu ora 11:00.

Ora de HR este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

carturesti.ro

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi. Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.
Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul hr, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 5, invitata mea speciala va fi Gabriela Ionita.

Gabriela Ionita este Consultant Financiar.

Dupa ce a lucrat mai multi ani in diverse domenii incercand sa-si gaseasca locul pe piata muncii din Romania, Gabriela s-a hotarat sa renunte la tara natala si sa plece in cautarea implinirii profesionale intr-un mediu cu totul si cu totul nou, si anume intr-o alta tara. Provocarea suprema? O tara a carei cunostinte lingvistice se limitau la: “Guten Tag” si “Danke”.

Absolventa ASE, atat a Facultatii de Management cat si a celei de Contabilitate, Gabriela se declara pasionata de domeniul taxelor, bazele fiind intreprinse inca din perioada adolescentei, ca urmare a liceului economic urmat si a stadiilor de practica absolvite. De la teorie la practica n-a fost decat un pas, primul job avandu-l intr-o firma mica ce era axata pe publicitate, unde s-a ocupat de partea de contabilitate aproape pe intreaga perioada a facultatii.

Perioada imediat urmatoare o gaseste la o mare companie de telecomunicatii. Perioada aceasta a insemnat o evolutie si in acelasi timp o schimbare de cariera. Lucrul cu publicul dar mai ales munca in echipa au avut un impact semnificativ in dezvoltarea profesionala ulterioara.

Anul 2012 este anul schimbarii, moment in care, luandu-si inima in dinti, pleaca din tara cu speranta atingerii altor culmi profesionale, intrucat Romania nu-i mai oferea indeajuns.

In prezent activeaza ca si consultant financiar in domeniul taxelor si impozitelor la o multinationala.

Vom vorbi despre:
– Provocarea de a te integra intr-o tara straina; adaptarea la o un nou sistem;
– Cautarea unui job in Romania vs cautarea unui job in Germania;
– Experienta ca angajat in Romania vs angajat in Germania.

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!

Sponsori Emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii