Acasă Dezvoltarea Afacerii Ora de Hr Ora de HR cu Gabriela Ionita

Ora de HR cu Gabriela Ionita

 

Sunt Cristina Lixandru si voi fi gazda voastra joi, 26.07.2018 la “Ora de HR”, emisiune – in direct la BiziLive TV, incepand cu ora 11:00.

Ora de HR este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

carturesti.ro

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi. Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.
Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul hr, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 5, invitata mea speciala va fi Gabriela Ionita.

Gabriela Ionita este Consultant Financiar.

Dupa ce a lucrat mai multi ani in diverse domenii incercand sa-si gaseasca locul pe piata muncii din Romania, Gabriela s-a hotarat sa renunte la tara natala si sa plece in cautarea implinirii profesionale intr-un mediu cu totul si cu totul nou, si anume intr-o alta tara. Provocarea suprema? O tara a carei cunostinte lingvistice se limitau la: “Guten Tag” si “Danke”.

Absolventa ASE, atat a Facultatii de Management cat si a celei de Contabilitate, Gabriela se declara pasionata de domeniul taxelor, bazele fiind intreprinse inca din perioada adolescentei, ca urmare a liceului economic urmat si a stadiilor de practica absolvite. De la teorie la practica n-a fost decat un pas, primul job avandu-l intr-o firma mica ce era axata pe publicitate, unde s-a ocupat de partea de contabilitate aproape pe intreaga perioada a facultatii.

Perioada imediat urmatoare o gaseste la o mare companie de telecomunicatii. Perioada aceasta a insemnat o evolutie si in acelasi timp o schimbare de cariera. Lucrul cu publicul dar mai ales munca in echipa au avut un impact semnificativ in dezvoltarea profesionala ulterioara.

Anul 2012 este anul schimbarii, moment in care, luandu-si inima in dinti, pleaca din tara cu speranta atingerii altor culmi profesionale, intrucat Romania nu-i mai oferea indeajuns.

In prezent activeaza ca si consultant financiar in domeniul taxelor si impozitelor la o multinationala.

Vom vorbi despre:
– Provocarea de a te integra intr-o tara straina; adaptarea la o un nou sistem;
– Cautarea unui job in Romania vs cautarea unui job in Germania;
– Experienta ca angajat in Romania vs angajat in Germania.

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!

Sponsori Emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Cultural cu Violeta Dincă | Psiholog

Violeta Dincă este Psihoterapeut psihanalist relaţional.Am început cu o licenţă în Litere (Română-Germană) şi 2 joburi corporatiste. Începând cu 2006 am făcut psihanaliza de formare,...
video

Calea de Mijloc| Prof.Jure Biechonski -Psihologie Transpersonala

Prof. Jure Yoram Biechonski are peste 25 de ani de practica ca psihoterapeut , fondator al scolii de hipnoterapie cognitiva sianalitica si creator al...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Fotis Vlachos

Fotis Vlachos este atlet de performanță ce a studiat la Atena, Grecia. După ce a renunțat la activitatea competițională și-a îndreptat atenția către partea...
video

Expertii cu Dr. Ionut Leahu | Clinicile Dentare Dr. Leahu

Dr. Ionut Leahu este Owner & Medic stomatolog la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Dr. Ionut Leahu este un medic specializat in implantologie orala si fondatorul...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT