Acasă Dezvoltarea Afacerii Ora de Hr Ora de HR cu Gabriela Ionita

Ora de HR cu Gabriela Ionita

 

Sunt Cristina Lixandru si voi fi gazda voastra joi, 26.07.2018 la “Ora de HR”, emisiune – in direct la BiziLive TV, incepand cu ora 11:00.

Ora de HR este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

carturesti.ro

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi. Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 6 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.
Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul hr, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 5, invitata mea speciala va fi Gabriela Ionita.

Gabriela Ionita este Consultant Financiar.

Dupa ce a lucrat mai multi ani in diverse domenii incercand sa-si gaseasca locul pe piata muncii din Romania, Gabriela s-a hotarat sa renunte la tara natala si sa plece in cautarea implinirii profesionale intr-un mediu cu totul si cu totul nou, si anume intr-o alta tara. Provocarea suprema? O tara a carei cunostinte lingvistice se limitau la: “Guten Tag” si “Danke”.

Absolventa ASE, atat a Facultatii de Management cat si a celei de Contabilitate, Gabriela se declara pasionata de domeniul taxelor, bazele fiind intreprinse inca din perioada adolescentei, ca urmare a liceului economic urmat si a stadiilor de practica absolvite. De la teorie la practica n-a fost decat un pas, primul job avandu-l intr-o firma mica ce era axata pe publicitate, unde s-a ocupat de partea de contabilitate aproape pe intreaga perioada a facultatii.

Perioada imediat urmatoare o gaseste la o mare companie de telecomunicatii. Perioada aceasta a insemnat o evolutie si in acelasi timp o schimbare de cariera. Lucrul cu publicul dar mai ales munca in echipa au avut un impact semnificativ in dezvoltarea profesionala ulterioara.

Anul 2012 este anul schimbarii, moment in care, luandu-si inima in dinti, pleaca din tara cu speranta atingerii altor culmi profesionale, intrucat Romania nu-i mai oferea indeajuns.

In prezent activeaza ca si consultant financiar in domeniul taxelor si impozitelor la o multinationala.

Vom vorbi despre:
– Provocarea de a te integra intr-o tara straina; adaptarea la o un nou sistem;
– Cautarea unui job in Romania vs cautarea unui job in Germania;
– Experienta ca angajat in Romania vs angajat in Germania.

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!

Sponsori Emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp – Andreea Maria Paul – Fondator INACO

Antreprenoriat & StartUp - Andreea Maria Paul - Fondator INACO. Andreea Paul este conferențiar univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale din ASE București,...
video

Educatie Financiara cu Roxana Mircea | REI Finance Advisors

Educatie Financiara cu Roxana Mircea | REI Finance Advisors. Roxana Gena Mircea Mircea are peste 10 ani experienta in domeniul consultantei fondurilor europene si schemelor...
video

Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Magargiu | CASA JAD

Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Magargiu | CASA JAD. Nicoleta Magargiu este Co Fondator CASA JAD. Fondat in 2019, CASA JAD este un brand premium de aparatura...
video

Antreprenoriat Online cu Cristina Adam | Co Owner Total Image

Antreprenoriat Online cu Cristina Adam | Co Owner Total Image. Cristina Adam este fotograf profesionist, specializata in fotografia de portet, ea aduce in imaginile pe...