Ora de HR cu Luiza Banyai, Head of Recruitment, Bricodepot

Luni am gazduit o noua editie LIVE la Ora de HR.
#OradeHR” este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.
Prin intermediul acestei emisiuni, ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi.
Invitat special: Luiza Banyai este Head of Recruitment Learning and Development la Brico Depôt Romania.

Din cuprinsul emisiunii: Vocatie vs Cariera
Viziune asupra muncii: Job, cariera sau vocatie?
Cand sa ma indrept catre un consilier in cariera?
Oferta de pe piata muncii vs asteptarile candidatilor.

Despre Luiza Banyai

Este Head of Recruitment Learning and Development la Bricodepot.
“In meseria pe care mi-am ales-o am realizat cat de mult imi place sa fiu parte din dezvoltarea si cresterea professionala a oamenilor cu care interactionez. Am reusit sa o fac cu pasiune si daruire. Am invatat ca este important sa ma asigur intotdeauna ca cei cu care interactionez au nevoie de acest sprijin, ca si-l doresc si vor sa faca o schimbare.
Unul din rolurile mele este si acela de a fi permanent constienta cand sa continui si cand sa ma opresc atunci cand impartasesc celorlalti, din ceea ce stiu sau am experimentat. Cu siguranta suntem diferiti si unici, avem propriile noastre credinte si emotii, propriile noastre limite si ne traim experintele pe baza alegerilor personale.
Am avut oportunitatea sa explorez aceasta meserie in diferite pozitii incepand cu cea de specialist pana la cea de director de department in companii din varii industrii precum Pharma, Telecom, Productie, IT, FMCG, BPO, Utilitati sau Retail.
Sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce am putut invata de la cei cu care am interactionat si pentru ca meseria mea ma ajuta sa pot impartasi si cu altii experientele avute, contribuind astfel la cresterea lor si in continuare a mea.
De asemenea am putut accesa programe de certificare internationale oferite de companii cunoscute ca Lalonde-Bard, CA Career Architect, Rofey Park, Performance Consultants International, Management Centre Europe, CIPD UK, London Business School, Seneca College, SHL pe zone foarte dragi mie: training, dezvoltare competente de leadership, consiliere in cariera si vocationala, coaching, assesment, managementul schimbarii si facilitare, care m-au ajutat sa fiu si mai bine “echipata” in calatoria pe care mi-am ales-o.
Am onoarea sa fiu un “constructor” de capabilitati si “o exploratoare” al potentialului uman, permanent deschisa catre a descoperi lucruri noi, curioasa si creativa in gasirea de solutii fara a astepta ceva de la ceilalti, ci doar de la mine.
Si iubesc ceea ce fac!”

Articole Corelate

Responses