#OradeHR” este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu Compania de Resurse Umane HR Gold.

Prin intermediul proiectului “Ora de HR” ne dorim sa intelegem importanta resurselor umane in cadrul companiilor, sa identificam provocarile ce apar in sistem si sa vedem din practica, rapoarte, exemple concrete, care au fost solutiile sau care ar putea fi. Piata devine din ce in ce mai dificila, ne confruntam cu un deficit de personal in majoritatea domeniilor de activitate. Este momentul sa venim cu idei, solutii si impreuna sa incercam sa scriem o noua pagina in acest domeniu.

Moderator Cristina Lixandru – Business Manager, HR Gold.
Specialist ce activeaza din 2012 in domeniul resurselor umane. Pe parcursul celor 7 ani a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie.
Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold.

HR Gold este o agentie de recrutare personal ce se adreseaza tuturor companiilor ce sunt interesate sa isi externalizeze proiectele de recrutare si isi doresc identificarea candidatilor potriviti intr-un timp cat mai scurt.

In fiecare emisiune ne propunem sa venim cu invitati care sa ne povesteasca din experienta lor: specialisti in domeniul hr, angajati, angajatori, antreprenori. La editia nr 26, invitata noastra va fi Maya Camarasu.

Pasionata de cum invata oamenii si de cum ii poate ajuta sa devina autonomi in a-si crea propriul parcurs de dezvoltare. Cu o experienta de 10 ani pe zona de learning&development, Maya a creat si implementat programe regionale si globale dedicate dezvoltarii profesionale a angajatilor si liderilor din diverse organizatii.

In prezent, este Global Program Manager Leadership Development la UiPath si are rolul de a construi un mediu de invatare si crestere continua in randul liderilor si angajatilor din intreaga companie. Concepte precum invatarea auto-dirijata, diversitate in invatare si crearea comunitatilor sunt principalii piloni care o ghideaza in aceasta calatorie.

Crede cu tarie ca a fi un “life-long learner” te ajuta sa te adaptezi in contextual actual aflat in plina schimbare, promovand acest mod de gandire atat in viata profesionala cat si cea personala.

In timpul liber citeste, isi manifesta creativitatea prin gatit si calatoreste de fiecare data cand are ocazia.

In cadrul emisiunii am vorbit despre: Learning & Development in lumea V.U.C.A.

– Ce nu se schimba in lumea V.U.C.A (Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity) cand vine vorba de invatare si dezvoltare?
– Invatarea auto-dirijata in organizatii – filozofie, concept, aplicabilitate;
– Dezvoltarea first time leaders.

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
Preluam in direct comentariile tale – vino pregatit cu intrebari!