Simona Nicolaescu este Antreprenor, Trainer, Psihoterapeut, Coach si sustinator al vietii echilibrate in Romania.

Ca antreprenori si lideri ne straduim sa mentinem un echilibru in viata noastra, intre toate rolurile pe care le jucam, incercam sa avem timp pentru cei dragi noua, pentru activitatile care ne pasioneaza si ne dau un sens in viata. Uneori un program cu suficiente ore de somn, relaxare, stil de viata sanatos si miscare pare greu de realizat. Pentru stradania fiecaruia de a razbate in aceasta cursa fenomenala cu noi insine, cu ceilalti, Simona si-a propus sa promoveze conceptul de work-life balance si metodele care ajuta oamenii sa aiba un stil de viata echilibrat, sa traiasca in prezent si sa aiba pofta de viata.

Simona este din 2004 antreprenor si a inceput business-ul Dynamic HR, sustine traininguri de dezvoltare personala, ofera servicii de coaching, este specializata in psihoterapie ericksoniana, in terapie craniosacrala si autoarea audiobook-ului „Tehnici de reducere a stresului”. Din 2010 sustine well being-ul in organizatii si din 2011 promoveaza viata echilibrata prin organizarea Galei Work-Life Balance. Simona se implica intotdeauna in proiecte si activitati care ii plac pentru a duce o viata implinita.

Lucreza cu organizatii care doresc sa le insufle oamenilor pasiune pentru ceea ce fac si care cauta solutii pentru viata echilibrata.

„Atata timp cat iti urmezi propriile pasiuni si visuri, poti obtine orice in viata!” este crezul Simonei, confirmat puternic de o experienta unica, greu de descris in cuvinte, in timpul unui program intensiv de patru zile de terapie craniosacrala acvatica asistata de delfini, a simtit fizic si imediat cum tot ce este in jurul tau te sprijina, atunci cand iti doresti cu tarie ceva.

Am aflat in aceasta emisiune despre:
Sanatatea mintala si emotionala cel mai important beneficiu pentru angajati;
Beneficiile si importanta unui mindset sanatos in organizatii;
Well-being emotional;
Cum reducem concediile medicale gestionand mai bine emotiile;
Cresterea rezilientei in randul angajatilor.