ORA de Transformare cu Cerasela Rogen

193

 

La editia din 27 februarie, invitatul nostru special este Cerasela Rogen – coach-ul transformational care te invata cum sa ai viata frumoasa pe care ti-o doresti.

Am vorbit despre:

– Cum sa ne punem pe PRIMUL loc si sa evitam negarea propriilor nevoi pentru a-i satisface pe ceilalti

– Cum scapam de gandurile limitative care ne spun: “nu pot”, “nu stiu”, “nu sunt suficient de bun”, “nu voi reusi niciodata”

– De ce e important sa practicam iubirea de sine neconditionata, recunostinta si aprecierea – chiar si cand totul merge prost

– De ce ne refugiem in mancare cand suntem suparati

– Cum sa incetam sa ne mai autosabotam si sa traim in schimb viata pe care ne-o dorim si pe care o MERITAM

=======================================
Despre Cerasela Rogen:

Cunoscuta drept life coach-ul vedetelor, cu o prezenta activa in lumea mondena, Cerasela este o prezenta foarte carismatica, o sursa inepuizabila de energie si cu o pasiune imensa de a ajuta oamenii sa traiasca cea mai mareata viziune a vietii lor.

Speaker motivațional, antreprenor, mamă și soție, Cerasela Rogen are deja o experiență de peste 5 ani în discursuri motivaționale colaborând cu branduri și companii de renume din România și peste 3,000 de ore de lucru ”one-to-one” ca și coach transformațional.

Cerasela a moderat și realizat emisiunea “Cerasela Show” la televizunea 6TV și emisiunea “De vorba cu Cerasela” la radio Gaia și este Co-Fondatoarea comunității “Milionare in Idei”.

“M-a învăţat să văd altfel viaţa, sa imi îndrept gândurile și privirea acolo unde trebuie. Mulţumesc Cerasela Rogen.” – Oana Roman

 

========================================
”Iubesc oamenii și iubesc să-i văd fericiți și împliniți. Îmi place frumosul în toate formele lui și sunt hotărâtă să fac tot ce pot, pentru a aduce binele în viața oamenilor cu care interacționez.” – Cerasela Rogen
========================================

La rubrica “Transformare prin Miscare”, coach Flavius Ursachi (dublu campion national la culturism si fitness) ne-a prezentat cateva exercitii usor de facut din comfortul propriei locuinte.

Vreau sa dau la toata lumea aceste invataturi, aceasta filozofie de viata, care mi-a uns sufletul, care m-a facut sa vad lumea dintr-o cu totul alta perspectiva; pentru ca noi nu ne dam seama dar filtrele prin care privim viata, oamenii sunt filtre care ne-au fost impuse de la ceea ce am invatat la scoala, acasa, de la societate care ne da modele care nu sunt tocmai potrivite cu noi, ca noi suntem unici si vedem lumea intr-o lumina nu intotdeauna constructiva. Asa am invatat ca sunt unica si sa transform aceste filtre astfel incat viata sa devina un rai. -Cerasela Rogen

 

 

Nu am ce sa dau ceva ce nu am. Vrei sa dati bucurie? Achizitionati bucurie! Vreti sa dati fericire celor din jur? Invatati sa faceti lucruri, chiar si egoiste, care va bucura; ca atunci aveti sa dati. -Cerasela Rogen

Ora de Transformare va urmari sa scoata in evidenta si povestile unor oameni obisnuiti, care si-au atins obiectivele de fitness si ne pot inspira cu transformarea lor. Ei sunt un real exemplu ca oricine poate reusi sa aiba corpul, sanatatea si starea de bine pe care o merita!

Va invitam sa urmariti emisiunea integrala si daca v-a placut puteti sa ajutati cu un Share, ca informatia sa ajunga la cat mai multi antreprenori!